Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Tri i pol godine zatvora jer je silovao slučajne prolaznice

silovanje
Arhivska fotografija
06.04.2010.
u 18:25

Optuženi je pred sudskim vijećem sve priznao te je izrazio kajanje. Izrečena mu je i mjera obveznog psihijatrijskog liječenja.

Mladić (19) s područja Osijeka nepravomoćno je osuđen na tri i pol godine maloljetničkog zatvora zbog silovanja te pokušaja silovanja. Određeno mu je i psihijatrijsko liječenje.

Presudu je donijelo vijeće osječkog Županijskog suda pred kojim je 19-godišnjak danas detaljno ispričao svoj monstruozan čin. Izrazio je žaljenje pa je suđenje, zatvoreno za javnost, završeno već na prvoj raspravi. Prvu je žrtvu (26) napao na Badnjak oko 1.30 na raskrižju Vinkovačke i Kupske ulice u Osijeku. Prišao joj je s leđa i bacio je na zemlju te je vukao u Kupsku ulicu.

Prijetio je da će joj pobiti cijelu obitelj bude li vikala, a potom ju je pritisnuo uza zid kuće, no ona je udarila u prozor i tako alarmirala stanare pa je napadač pobjegao. Manje sreće imala je 20-godišnjakinja koju je sačekao u Vinkovačkoj kod podvožnjaka, naglo je uhvatio za ruku i srušio na tlo, a svaki put kada se pokušala pridići i osloboditi, udario ju je šakom u glavu. Djevojka se opirala i vikala pa joj je prijetio ubojstvom te ju je silovao.

Ključne riječi

Komentara 6

RA
rajko
07:17 08.04.2010.

Ja bih svim tim silovateljima i tim perverznjacima,objavio javno podatke i sliku stavio po svim javnim objektima tako da se vidi o kome je rijec.Zasto se skrivaju njegovi inicijali,a ne skrivaju inicijali osoba koje su uhvacene s malo maruhuane,ili osoba koje su preko granice pokusale prenijeti 20 kutija cigareta?????

TU
Tupislav
20:59 06.04.2010.

Hm.. samo 3,5 godine za maloljetnicu.. i jos sakom u glavu, prijetio smrcu.. i obitelji.. hm... u americi bi dobio elektricnu, a kod nas 3,5 godine... hm ...

MM
Mladen Miletić
21:49 06.04.2010.

Punoljetni jeb** na maloljetni zatvor osuđen .. Psihijatra treba kako to ima volju na seks sa 19 godina to je neshvatljivo i bolesno u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije