Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje
Povratak na članak

Tri hrvatska liječnika dobila medicinski Oscar

Nagrada međunarodnog natječaja punog naziva International Medis Awards for Medical Research uručena je pobjednicima u četvrtak u Sarajevu

Komentari 4

VJ
Vl jedi govna
16:27 01.12.2018.

Trojica dobili Oskara, a jedan dobio mjesec dana istražnog zatvora

VL
VO
vorda400
18:12 01.12.2018.

Dobili Oskar jel su tražili manje mita ili ih nisu uhvatili u primanju mita?

VL
VI
vid71
16:39 01.12.2018.

Svaka čast

VL
AR
Armagedon
16:20 01.12.2018.

Svaka čast dobitnicima,... imamo mi pametne i sposobne liječnike.... samo nemamo sosobnu vladu da zna sačuvati i vrednovati naš kadar i nagraditi njihov rad i financijski podržati njihova istraživanja ...... mi našu pamet ne želimo zadržati, ni podržati ...... puštamo da odlazi vani jer tamo daju silne novce za njihova istraživanja is retni su što su dobili pametne i sposobne stručnjake.... koji su se školovali u ovoj zemlji...... o našem trošku....a mi naše blago ne znamo sačuvati.... a naše blago nisu ni zemlja ni voda..... nego ljudi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.