Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tri godine zbog silovanja 18-godišnjakinje

silovanje
Arhiva VL
19.01.2010.
u 15:26

Tridesetpetogodišnjak je nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja 18-godišnjakinje u lipnju prošle godine na području Dugopolja.

SPLIT - Tridesetpetogodišnji Lenko Bešlić nepravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja 18-godišnjakinje sredinom lipnja prošle godine.

U Ulici Svetog Mihovila u Dugopolju, predstavivši se kao policajac, ukrcao ju je u svoj citroen C3 i odvezao u šumu u blizini vatrogasnog doma. Uhvatio ju je rukama za glavu i natjerao na oralni seks zbog čega je djevojka povratila. Pokušala je pobjeći, ali su vrata vozila bila zaključana. Uhvatio ju je i povukao na svoje sjedalo, skinuo i silovao.

Iako se djevojka opirala i tukla ga šakama po glavi, uspio je djelo ponoviti još jednom prije nego što  ju je vratio na mjesto gdje ju je i pokupio. Pritvor mu je produljen.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar sultan46
sultan46
15:36 19.01.2010.

Hebem ti zakone..samo 3 godine ??? a za utaju poreza dobijes 5 god. takve treba staviti bar 20 godina u zatvor.

JO
joshua
15:52 19.01.2010.

Kad bi bar koji od lopova iz saborskih (tj. zakonodavnih) klupa završio u zatvoru pa da ga tamo razguzi par momaka koji po cijele dane samo bildaju... pretpostavljam da bi im onda došlo do mozga da se takav gnjusan i nasilan čin ne smije kažnjavati kao krađu torbice

SA
sani
11:17 20.01.2010.

Idiotski je zakon RH kojim se silovatelji osuđuju na jednu do deset godina zatvora. Još veći je idiot sudac koji je u ovom slučaju odlučio da su tri godine sasvim primjerena kazna za ovog monstruma. Kakav kretenizam!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije