Naslovnica Vijesti Crna kronika

Tri godine zbog silovanja 18-godišnjakinje

Tridesetpetogodišnjak je nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja 18-godišnjakinje u lipnju prošle godine na području Dugopolja.
19. siječnja 2010. u 15:26 4 komentara 22 prikaza
silovanje
Foto: Arhiva VL

SPLIT - Tridesetpetogodišnji Lenko Bešlić nepravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja 18-godišnjakinje sredinom lipnja prošle godine.

U Ulici Svetog Mihovila u Dugopolju, predstavivši se kao policajac, ukrcao ju je u svoj citroen C3 i odvezao u šumu u blizini vatrogasnog doma. Uhvatio ju je rukama za glavu i natjerao na oralni seks zbog čega je djevojka povratila. Pokušala je pobjeći, ali su vrata vozila bila zaključana. Uhvatio ju je i povukao na svoje sjedalo, skinuo i silovao.

Iako se djevojka opirala i tukla ga šakama po glavi, uspio je djelo ponoviti još jednom prije nego što  ju je vratio na mjesto gdje ju je i pokupio. Pritvor mu je produljen.

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar sultan46
  sultan46:

  Hebem ti zakone..samo 3 godine ??? a za utaju poreza dobijes 5 god. takve treba staviti bar 20 godina u zatvor.

 • joshua:

  Kad bi bar koji od lopova iz saborskih (tj. zakonodavnih) klupa završio u zatvoru pa da ga tamo razguzi par momaka koji po cijele dane samo bildaju... pretpostavljam da bi im onda došlo do mozga da se takav gnjusan i ... prikaži još! nasilan čin ne smije kažnjavati kao krađu torbice

 • sani:

  Idiotski je zakon RH kojim se silovatelji osuđuju na jednu do deset godina zatvora. Još veći je idiot sudac koji je u ovom slučaju odlučio da su tri godine sasvim primjerena kazna za ovog monstruma. Kakav kretenizam!!