Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK S KARAKTEROM
Povratak na članak

Tri godine mandata: što je Milanović donio Hrvatskoj

Mirela Holy očekivala je da će Milanović biti bolji predsjednik, a Ivan Zvonimir Čičak izrazito je kritičan prema njemu

Komentari 176

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:20 05.01.2023.

Renesansa Hrvatske započela je s Filipovićem, Paladinom i Banožićem. Renesansa hrvatske gluposti.

VL
Avatar markoii123
markoii123
08:02 05.01.2023.

Redovno zapišavao pravomoćno osuđenu kriminalnu organizaciju koja je opljačkala hrvatski narod. Bravo predsjedniče,idemo po još jedan mandat. Punom parom naprijed.

VL
PP
pavisic.pajo
07:28 05.01.2023.

Nije predsjednik Milanović Hrvatskoj nanio nikakvu sramotu.On je tu hrvatsku sramotu samo obznanio.Nije čudo što se to ne sviđa vladajućoj kliki, jer tko voli da mu se javno iznosi prljavi veš?

VL
Avatar Cantor
Cantor
07:17 05.01.2023.

U zemlji u kojoj je demokracija samo paravan za nelegitimne političke uzurpatore jedan ovakav „slon” u trgovini glinenim posuđem je razotkrio svu bijedu i pravo lice prijetvornih ljudi, osobito umivenog anemičara. Žalosno je što je tako ali on je jedina stvarna opozicija u ovoj zemlji pa makar često i destruktivna....

VL
DU
Deleted user
07:11 05.01.2023.

Prrsjedniku sretna nova godina,najbolji presjednik,i najpozitivnija politica osoba u Hrvatskoj i regionu,je nas presjdnik Milnavic.

VL
MA
maximinimax
07:09 05.01.2023.

Hadezejci uranili, samo naprijed moj predsjedniče!

VL
Avatar Odojak
Odojak
08:10 05.01.2023.

Istinozborac, glasnogovornik svoga naroda

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:02 05.01.2023.

Verbalno drži bandu pod kontrolom u skladu s ustavnim ovlastima.

VL
DI
Divac
07:18 05.01.2023.

Doneo je ono sto Amerikanci zovu "checks and ballances", ravnotezu u vlasti tako da svak ima nekoga ko moze da ga prozove za pogresne korake a ne da idu jedno drugome uz dlaku i naprave toliku koncentraciju moci koju je tesko kontrolisati. I ne samo to, ako pocnu da rade nesto pogresno odvedose i drzavu u propast. Ovako nece dalako odmaci u pogresnim koracima a da neko nekoga ne opomene. Naravno, ovo sve ako je pristup sa obe strane dobronameran i ima za cilj boljitak drzave.

VL
DU
Deleted user
09:02 05.01.2023.

Milanović je u stvari za svog mandata pokušava spriječiti jednovlašće i galopirajuču korupciju koja vlada u političkim elitama.Također pokušava upozoravati o konstantnom kršenju ustava i zakona koji vrše vladajući.Pokušava upozoriti da ne postoji trodioba vlasti nego je sva vlast u jednom čovjeku a institucije su mu u službi.Da nema Milanovića imali bi diktaturu u rukavicama.Na vidjelo nebi izlazile afere vladajučih.Zato prst gore Milanoviću.

VL
DU
Deleted user
07:30 05.01.2023.

Daleko od idealnog! Puno bliže niš koristi. Ali opet zadnja brana od totalne dominacije jedne stranke. I taj dio radi dobro. I u redu je da to radi. Još što nije u redu je taj podvaljak i kilaža. Nije stvarr estetike već zdravlja. Ako ništa želi dočekat unuke for sure.

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:25 05.01.2023.

Jasno mi je da se novine proračunom hrane. Ali ne morate baš toliko otvoreno navijati. Plenki ipak ne puni proračun. Samo privremeno raspolaže njime.

VL
TA
tabula
08:56 05.01.2023.

Svi ovi kritičari iznose o Milanoviću svoj politički stav ili "stav" koji će se svidjeti određenim političkim grupama. Moj stav, stav građanina, koji živi u ovom kaosu, koji nije sam pao s neba nego ga je prouzročila vlada sa svojimjim EU saveznicima i šire, je prilično drukčiji. Milanović je čovjek koji jasno i direktno izražava svoj stav o političkoj situaciji u zemlji i šire, a i o svojim političkim suparnicima. Ne liči nimalo na one političare koji ti se smješkaju a slijedeći trenutak će ti zabiti nož u leđa. Jasno i direktno, bez uvijanja ukazuje na greške i malverzacije i iznosi svoje mišljenje. Izričaj mu je malo neuobičajen, ali ipak koristi terminologiju koja prilično dočarava lik i karakter političkog protivnika. A istina smeta, pa protivnici bjesne. I što mi se najviše sviđa, on je jedini političar koji svojim stavom koliko toliko pokazuje da smo država. Za razliku od ostalih etabliranih političara, ne prihvata po automatizmu svaku odluku EU birokrata i NATOa, nego neke odluke kritikuje i ne prihnata. Nije puzavac... Samo tako predsjedniče.

VL
IV
Ivicazgb
07:17 05.01.2023.

Niks raditi razliku između njega i ostalih političara u RH.

VL
Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
09:07 05.01.2023.

Ovo je predsjednik koji je spasio hrvate u BiH od totalne majorizacije bošnjačko - islamističke politike, zato mu jedno veliko Hvala . A nekadašnje lobiranje za komšića mu opraštam ali ne zaboravljam . Lijep pozdrav i sve najbolje u novoj godini .

VL
BU
Bukva2
09:40 05.01.2023.

Kao desničar mogu slobodno reći da bi Milanović bio fantastičan predsjednik da mu nije ispran mozak i da nije nije lobotomiziran od strane jugokomunjara. Unatoč tome što je lobotomiziran pokazuje svako toliko zdrave znakove državnika, a zamislite što bi biloo da nije lobotomiziran. Bio bi prava Hrvatina! Šteta. Ali vjerujemo da će biti sve bolji i bolji jer čuda su moguća.

VL
KA
kazemelita
09:59 05.01.2023.

Možda mu retorika, način izražavanja nije opće prihvatljiva, ali je političkoj sceni dao upravo ono što joj nedostaje. Drugo mišljenje, kritika, preispitivanje poteza vladajućih. Naš parlament, koji bi to trebao biti nažalost nije. Prijenos sjednice sabora na TV nije gledljiv.. Način kako desna strana sabora podilazi vladajućima to je bljutavo. S druge strane, vladajući nikad ne prihvaćaju amandmane oporbe. Iz inata, baš neće namjerno uvažiti i ono što ima smisla. Ma općenito, tebaš biti veliki debelokožac da uzmeš politiku kao životni poziv.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
10:16 05.01.2023.

Ima moj i potpis i glas za sljedeći mandat.

VL
LJ
ljeto90
10:40 05.01.2023.

Protu pitanje što je to Kolinda napravila u četiri godine????

VL
DU
Deleted user
14:13 05.01.2023.

Citajuci ove komentare mozemo samo reci da smo birali dobrog Predsjednika. Duznost Predsjednika je upravo to - stalno upozoravati na ono kaj ne valja. Imamo Predsjednika sa stavom i to je dobro i prema vani i unutra. Mnogima je toe to jako tesko priznati.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.