Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGREBALE 33 AUTOMOBILA

Tri djevojčice u Njemačkoj u igrajući se napravile štetu od 60 tisuća eura

German and Danish police control German-Danish border
Christian Charisius/DPA/PIXSELL
16.05.2021.
u 23:33

Policija je štetu na automobilima procijenila na 60.000 eura.

Tri djevojčice igrajući se ogrebale su brojne automobile u Linnichu u okrugu Düren u njemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija. Zasad su poznata 33 oštećena automobila, priopćila je danas policija, a prenosi Fenix-magazin.

Djevojčice u dobi između devet i deset godina u petak su bile zajedno na ulici. Kamenjem su ogrebali boju po parkiranim automobilima.

Jedna od djevojčica kasnije je to rekla svojoj majci, koja je zauzvrat obavijestila policajce. Policija je štetu na automobilima procijenila na 60.000 eura.

Za sada nije jasno tko će to morati platiti nastalu štetu, navodi Fenix magazin.
 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:51 24.05.2021.

Starci će morati platiti štetu,...tako to ide u njemačkoj , onda izdevetaš klinku da nauči za ubuduće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije