Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI Prostitucija u stanu na zagrebačkoj Knežiji

Tri dana ženu silili na prostituciju

12.11.2008.
u 12:01

ZAGREB – Azur Haračić (43) iz Brčkog priveden je zbog sumnje da je 30-godišnju ženu prisiljavao na prostituciju. Njegova suučesnica Biserka S. (49) iz Zagreba, koja mu je za tu priliku ustupila svoj stan na zagrebačkoj Knežiji, prijavljena je zbog pomaganja u zločinu.

Prijavila ih policiji
Policajci policijske postaje Centar sumnjiče ih da su u tri dana, od 6. do 9. rujna, uz fizičku prijetnju natjerali ženu da se prostituira te joj uzimali dio zarade. Žena se navodno javila na njihov oglas u novinama, a poslije ih prijavila policiji. Dvojac je priveden, a nakon ispitivanja sudac je Haračića i Biserku S. zadržao zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke, mogućnosti i opasnosti od ponavljanja djela te zbog teških okolnosti djela. Inače, Haračić je dobro poznat našoj policiji.

Godine 2002. osuđen je na tri i pol godine zatvora zbog silovanja jedne djevojke u svom stanu 1998. godine. Za to je bio optužen s još trojicom muškaraca (jedan maloljetnik) a jedan od njih, Bajram Krasniqi, uhićen je u siječnju ove godine u zračnoj luci Pleso na temelju međunarodne tjeralice. Lani je Haračić osuđen i zbog naručivanja heroina u zatvor 2006. godine. Pet grama droge bilo je skriveno u tri flomastera.

U policiji je do sada skupio stotinjak kaznenih prijava, između ostalog i zbog nasilničkog ponašanja prema ženi (30) u Gajevoj 1995. godine. Godine 2001. on i Muhamed H. pokušali su provaliti u kuću 53-godišnjeg muškarca i zapucali na njega namjeravajući ga ubiti. Prijavljivan je i zbog prijetnji, krivotvorenja, premlaćivanja...

U zatvor zbog droge
Biserka S. također je već kriminalistički obrađivana zbog razbojstava, teških krađa, prijevara, krivotvorenja. Haračić bi se sljedeći tjedan trebao javiti na odsluženje zatvorske kazne zbog zloporabe droga.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije