Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u Puli

Tri dana pakla: Bivši je zatočio, tukao, vezao i gurao prste u usta ako bi zapomagala

privodjenje pulskog nasilnika
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/4
06.02.2021.
u 19:07

Žena je 12. prosinca uspjela iskoristiti nepažnju počinitelja i pobjeći, a kod njega je ostalo njeno vozilo koje je neovlašteno uzeo. Ženi je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, kazali su iz policije

Žrtva iz Pule preživjela je tri dana užasa koji joj je priuštio bivši 30-godišnji partner. Molila je da ju pusti na slobodu i da je ne mlati više, ali bezuspješno, sve dok nije iskoristila jedinu šansu koja joj se pružila. Rekla je da mora nahraniti mačku koju ima u stanu. Išao je s njom. Ali ona je uspjela pobjeći i spasiti se. Bilo je to još 12. prosinca. Policija je muškarca uhvatila prije dva dana.

Moj me bivši dečko pretukao, vezao me i zatočio u mojem stanu, a poslije me odvezao u njegov stan gdje me držao vezanu tri dana. Odvezivao me samo kada bi mi davao da jedem, pijem i idem u zahod, ispričala je žena (40) policiji, neslužbeno doznaje 24sata. Snimao ju je cijelo vrijeme kamerom koja je bila povezana s njegovim mobitelom kako bi je mogao kontrolirati u svakom trenutku.

- Kada sam pokušala zvati upomoć vičući, nabio bi mi prste u usta da ne vičem. Cijelo vrijeme mi je prijetio i tukao me - ispričala je žrtva, doznaje se od izvora bliskog istrazi.

- Utvrđeno je kako je osumnjičeni 9. prosinca u stanu u Kvarnerskoj ulici fizički napao ženu, vezao joj ruke i zaključao je u stan, a potom ju je u večernjim satima automobilom prevezao u drugi stan na području Pule. Tamo je ženu ponovno fizički napao, prijetio joj je te ju je do 12. prosinca držao zaključanu u jednoj sobi. Osumnjičeni je ispred sobe postavio kameru koja je bila povezana s njegovim mobitelom kako bi imao nadzor nad njom u svakom trenutku. Žena je 12. prosinca uspjela iskoristiti nepažnju počinitelja i pobjeći, a kod njega je ostalo njeno vozilo koje je neovlašteno uzeo. Ženi je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena - kazala je Nataša Rogić iz policije. 

Navodno joj je oteo mobitel i tako onemogućio komunikaciju s bilo kime. Na drugoj adresi u Puli gdje ju je odvezao nastavio ju je tući. Navodno ju je bacio na tlo i gazio nogama govoreći da će joj razbiti zube i naučiti je pameti kada to nije učinio njen otac.  Čim se žrtva uspjela osloboditi kandži nasilnika, sve je prijavila policiji. Od silnih udaraca,u bolnici su joj, neslužbeno doznaje 24sata, konstatirane  kontuzije i višestruki hematomi na glavi i po cijelom tijelu, te ozljeda oka. 

Općinsko državno odvjetništvo je izvijestilo je i da se osnovano sumnja da se okrivljenik, znajući da policijski službenici tragaju za njime zbog počinjenih kaznenih djela, a nakon što su mu dva policijska službenika 2. veljače u Puli pristupila radi utvrđivanja njegova identiteta, počeo udaljavati oglušujući se na policijske zapovijedi.  Nakon što su ga policijski službenici sustigli i, radi sprječavanja bijega, primijenili sredstva prisile, muškarac je pružao aktivni otpor tijelom, izvadio elektrošoker kojim je policijskim službenicima nanio lakše tjelesne ozljede i pobjegao. Pronašli su ga dva dana kasnije i uhitili. Postoji osnovana sumnja i da je djevojka (20), od 12. prosinca prošle do 4. veljače ove godine, znajući da je muškarac prethodno počinio kaznena djela i da ga traži policija, pružila mu na korištenje svoj podstanarski stan u Puli radi daljnjeg skrivanja od policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

IJ
istina__jako_boli
19:30 06.02.2021.

A, to sto ga je zena udarila pepeljarom po oku , to nitko ne spominje, pogledajte samo kako ga je ujljepsala.

NI
Nini istrijan
00:17 07.02.2021.

Za taj cin otmice i zlostavljanja ocekujem da mu odrape najmánje 5 godina zatvora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije