Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadmašili rekord
Povratak na članak

Tri bijele golubice bez stanke letjele čak 20 sati i četiri minute

Polijetanje iz golubinjaka pratio je sudac, a morale su mu se redovito pokazivati na nebu, kako bi ga uvjerile da nisu negdje sjele i zadrijemale jer bi inače bile diskvalificirane, priča vlasnik

Komentari 2

BN
Brod na savi
11:48 19.08.2012.

Neznam zasto nedopustate pohvaliti tako divan uspjeh, HVALA

VL
TH
thekurcula
17:38 19.08.2012.

Ne bih da ometam slavlje ali korupcija u golubarskom sportu nadaleko je poznata. Čestitam rekorderu, rekord je rekord, priznat je, i idemo dalje. Kod tiplera su i mogućnosti za lažiranja manja nego kod srpskog visokoletača ali je svejedno moguće. Boljaa kontrola povezana je sa većim, zapravo ogromnim troškovima, a naši se golubari bore za golu egzistenciju, sebe i svoje porodice od koje i otkidaju hleb da bi nahranili golubove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.