Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poledica

Tri auta sletjela s ceste, jedan se zapalio: To je živi led, nitko nije bacio sol!

nesreća kod Kutjeva
Foto: pozega.eu
1/5
13.01.2020.
u 10:21

U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila požeških registarskih oznaka, dva Fiat Punta i jedan Mercedes

Tri automobila sletjela su jutros s ceste između Kutjeva i Vetova zbog leda na kolniku.

Srećom, u nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba, a jedan je automobil udario u žičanu ogradu tvrtke Rovita te se djelomično zapalio.

U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila požeških registarskih oznaka, dva Fiat Punta i jedan Mercedes, piše pozega.eu.

– To je živi led ovdje na cesti. Nitko nije reagirao ni bacio sol da se izbjegnu ovakve prometne nesreće. Na svi sreću, nitko nije stradao, a moglo je biti svašta, pa čak i lančanih sudara. Kome mi plaćamo održavanje cesta, a nitko ne reagira. U zimskim uvjetima i nižim temperaturama ovdje je uvijek led na cesti. Mi, koji se svakodnevno vozimo ovim dijelom, znamo i pazimo, ali oni koji su neiskusniji i često ne prolaze ovuda to ne znaju – rekao je jedan od vozača.

Foto: pozega.eu

Ključne riječi

Komentara 51

NE
nešperlin
10:57 13.01.2020.

Ne se gurati u guzicu i ne naglo kočiti

28
2811ivica
11:11 13.01.2020.

Kakve veze imaju gume na ledu.Da su čavlerice onda da ,ali zimska guma na ledu ne drži

SM
Smoking
12:45 13.01.2020.

Je dok ljudi ne pocnu tuziti hrvatske ceste niti nebudu posipavali, a bonuse za usparanu sol si buju svakak dijelili manageri uhljebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije