Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje HAK-a

Oprez! Zbog niskih temperatura u većini zemlje moguća je poledica

magla
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
13.01.2020.
u 07:51

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Na većini cesta promet u ponedjeljak ujutro teče bez posebnih ograničenja, no zbog niskih temperatura moguća je poledica, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Magla je mjestimice vrlo gusta te smanjuje vidljivost. Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Trajekt na liniji Molat - Zverinac - Sestrunj - Rivanj - Zadar (Gaženica) isplovit će danas iz luke Molat u 17 umjesto u 16,30 sati. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:03 13.01.2020.

Haha niskih temperatura. Kod mene u Edmontonu je trenutno minus 28, s vjetrom je minus 35. Jos i snijeg pada.

Avatar nekakav
nekakav
10:59 13.01.2020.

kao da je minus 30! tolko upozorenja, kao da malu djecu šaljemo van, a ne osobe sa položenim vozačkim ispitom! vožnju prilagoditi uvjetima na cesti, i točka. nema tu više 'cestari su trebali baciti sol, cesta nije očišćena od snijega...'. čudo jedno da sa tako modernim autima i gumama, bacanjem soli i agregata, ralicama, mi danas imamo neusporedivo više nesreća zimi nego nekad, kad ste imali fićeka i u brdo po cesti kroz 20 cm snijega, pa je išlo. strpljenja fali, ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije