Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor EU američkom predsjedniku
Povratak na članak

Trgovinske ratove lako je izgubiti

EU se još nada da Trump ipak neće formalno donijeti najavljenu odluku o uvođenju pristojbi na uvoz čelika i aluminija iz ostatka svijeta

Komentari 6

KA
KaraMarko
08:03 08.03.2018.

Europa je izgubila sve moguce ekonomske ratove od sankcija Rusiji koje su kontraproduktivne za EU do sad ovog sa Amerikom...sta da se radi kad je uvoz muslimana prioritet politika,a ne ekonomija...

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:57 08.03.2018.

aha, trump uvodi carinu zbog jeftinog kineskog i ruskog aluminija i čelika... sad je malo jasnije. i eu će naravno biti puna tih proizvoda, čija će cijena na tržištu pasti. eu nije ni jedan spor dobila. zašto e nada da bi ovaj mogla? zar će eu banke, koje glavninu prihoda ostvaruju u americi, otići sa tog tržišta? dal će eu auto industrija prestati izvoziti aute u sad? dal će eu farmaceuti odustati od pola svjetskog tržišta, koje su baš te mrske usa?! neće. pognuti glavu, i nastavit poslovati. kao i sve eu banke koje su ameri rebnuli milijardama kazni zbog kršenja američkih sankcija rusima, korejcima, vizigotima i drugima. trump nije političar, počnite to shvaćati i prihvaćati. on je biznismen. zato ga i napuštaju suradnici sa političkim aspiracijama.

VL
TO
Toni70
10:36 08.03.2018.

Glupa jadna apsolutno totalna ovisnica je odgovorila ; ali ne istinu svome narodu rekla našdio nas je kao mlade majmune a sada moramo to prodavati kao uživanciju ili možemo i smijemo samo da kmećimo ! Kraj citatata . Razmišljaju pričajuu planiraju dogovaraju se i razmatraju da uvedu carinu na viski i Harli Devidsone ( Koje inače bogati Rusi kupuju kao mutavi sa ful opremom ... !) Kao lađe izgledju !!!

VL
KO
Konstantinos
11:59 08.03.2018.

Ha haaa... zabavni su mi ovi koji pljuju po EU i zdusno se bore za ukidanje sankcija Rusiji. Tovarisi, uzalud se patite. HR je u EU i NATO savezu, vasa nocna mora neopisiva. EU vec 70 godina cuva red i mir u Europi od svih diktatora i politicki isfrustruirrnih politicara. Jako se dobro zna kome pase kaos, rat i mrznja. Samo ova anti EU kampanja nece proci.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:44 08.03.2018.

o čemu to europski parlamentarci mlate praznu slamu pa upravo poradi njihove krive politike je unija svedena na čistog ovisnika i uvoznika a radi čeg bogačenja postoječe garniture bogataša i sad takozvanih prospertivnih unijevaca koji pod raznim fondovima uzimaju lovu istih država jer unija nije besplatna i nek mole boga kako li su nas sssss da svi nekrenemo na njih i njihovu vladavinu jer unija je čista prevara i točka iskorištavanje malih na račun velikih več viđeno samo dokle če trajat niti oni neznaju više sami jer oni kojima dadoše poso najviše a to su kinezi sad imaju više od pol monopola po cjeloj uniji jer ulažu i na kraju čeju onbi diktirat uniji cjenu i sve drugo ako li se ovako nastavi kad nemaju nimalo p .... što je istina utapaju nas u sve veču ovisnost o drugom a s druge strane prijete prijete moš si mislit našli prave koje če strašit ludilo od smjeha

VL
TO
Toni70
10:37 08.03.2018.

Trgovinske ratove lako je izgubiti prave je lako dobiti protiv ne naoružani kad navališ sa čoporom saveznika i plaćenika !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.