Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukorio ih pastor

Trgovine povukle Bibliju koju su prodavale kao beletristiku

Biblija
Foto: Pixsell
21.11.2013.
u 16:00

Trgovački lanac Costco u Americi Bibliju je reklamirao kao beletristiku i grijeh svalio na distributera koji je stavio pogrešne naljepnice. No, za propust su preuzeli odgovornost i ispričali se i potrošačima i vjernicima

U Bibliji piše da je Isus izgnao trgovce iz hrama, ali trgovci od Biblije nisu pobjegli. Štoviše, prodaju je kao beletrističko djelo. Barem je se tako "reklamiralo" u američkom trgovačkom lancu Costco, sve dok pastor Caleb Kaltenbach to nije otkrio i svoje zapažanje slikovno odaslao na Twitter. Tako je, prema USA Today, on 15. studenoga napisao:

"Tek da svatko zna:.. Nisam uvrijeđen, ljutit ili zapanjen, mislio sam da je naljepnica na Bibliji u Costcou bila zanimljiva." Lanac se, shvativši da bi mogao zasmetati potrošačima-vjernicima, ubrzo ispričao "izrazivši duboko žaljenje zbog incidenta kojim nisu mislili nikoga uvrijediti".

– Jedan nam je kupac kazao da je to pogrešno i sve smo knjige povukli s polica da bismo ih drukčije označili – priopćenje je Costcoa. Izgleda da je "grijeh" u etiketiranju na distributeru, ali, srećom, na malom broju primjeraka Biblije.
– Ipak, mi preuzimamo odgovornost jer smo trebali uočiti pogrešku – skrušeno se oglasio Costco.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije