Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njih nema krize
Povratak na članak

Trgovina oružjem čak 38 posto veća nego 2002.

Sto najvećih kompanija koje proizvode oružje i vojnu opremu prošle su godine prodale robe za 374,8 milijardi američkih dolara

Komentari 3

VI
vidum
18:02 12.12.2017.

Zahvaljujući Trumpu, koji čini sve da naruši stabilnost u svijetu.

VL
Avatar CHOW
CHOW
17:04 12.12.2017.

A nigdje ne piše da Hrvatska izvozi u Siriju i naoruzava Isis.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:13 13.12.2017.

a tek kad iduće godine objave rezultate za ovu godinu, premašili smo 500 mlrd dolara. za oružje, za rakete i bombe, za silnu energiju usmjerenu na razaranje onoga što je netko svojim radom privrijedio, za silu kojom će se opljačkati i to malo što je još preostalo. da, oružje je majka svih biznisa. samo prostitucija može to ugroziti, pa predlažem pimpovima i manjem broju samostalnih obrtnica da dignu cijene za 200-300%, da se po zaradi malo približe ovom kartelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.