Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće

Treniranim psima dali kobasice, a potez najmanjeg iznenadio je sve

Treniranim psima dali kobasice
Foto: Youtube
1/2
01.07.2019.
u 11:03

Na snimci su tri psa i svaki je dobio po jednu kobasicu. Psi su dobili naredbu da ne diraju kobasicu i doista, ostali su mirni. A onda je uslijedilo iznenađenje

Trenirane pse odlikuje samokontrola, a snimka koja je postala hit na YouTubeu pokazuje da zbog dresure neki psi nisu postali manje snalažljivi. Danas se prisjećamo ove simpatične snimke koja je prije nekoliko godina postala jako popularna.

Na snimci su tri psa i svaki je dobio po jednu kobasicu. Psi su dobili naredbu da ne diraju kobasicu i doista, ostali su mirni.

No, čim su dobili znak odobrenja, najmanji pas, mješanac čivave, iskoristio je priliku pa je, osim svoje, zgrabio i tuđe dvije kobasice.

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 6

TM
trade_mark
16:29 01.07.2019.

počasni član hadezeja.

Avatar comandante
comandante
11:30 01.07.2019.

član kradezea, ugledni

SK
Skviki
11:16 01.07.2019.

To je sigurno pes od Kuščevića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije