Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI U TJEDAN DANA

Novi napad psa u Podravini: ušetao u susjedino dvorište i ugrizao ženu

pas,napad psa
Foto: Thinkstock
29.03.2019.
u 10:31

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o još jednom napadu psa u Podravini, no ovaj put nije riječ o argentinskom psu

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o još jednom napadu psa u Podravini, no ovaj put nije riječ o argentinskom psu. U Drnju je jučer oko 11 sati pas u vlasništvu 66-godišnjaka ušetao u susjedino dvorište i za ruku ugrizao 44-godišnju ženu koja je zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja.

Ozljede zasad službeno nisu okarakterizirane, no kako doznajemo, riječ je o lakšim ozljedama. Protiv vlasnika psa podnijeta je prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira držanjem životinja bez nadzora. 

 

Ključne riječi

Komentara 70

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:16 29.03.2019.

Pas ima prava, uspavati ženu.

TT
TTjac
10:52 29.03.2019.

Suzavac je najučinkovitiji protiv agresivnih pasa, to znam iz prve ruke. Uz to, nema trajnih posljedica pa vas vlasnik nemre tužit da ste mu povrijedili psa.

SR
sramitese
10:56 29.03.2019.

meni se sve cini..da psima ne odgovara klima u sj.hrvatskoj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije