Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saša Leković
Povratak na članak

Trebamo spriječiti utapanje Hine u HRT

Založit ću se da se teme od javnog interesa vrate u novinarstvo

Komentari 6

CA
cavecanem
08:50 27.04.2015.

eh da, teme od javnog interesa, moćno zvuči, samo kad ne bi pojedinci u hnd definirali koji je to javni interes, hnd očito ne želi biti strukovna udruga nego politička organizacija koja bi nametala svoje viđenje istine, osnujte stranku ljudi ako želite biti to što niste

VL
GO
Gomila
09:41 27.04.2015.

ovi novinari moraju staviti u glavu da hrvatskoj zive hrvati a ne srbi

VL
Avatar deziderij
deziderij
09:46 27.04.2015.

Javni inters bi bio parazitsku HRT natjerati da posluje po ekonomskim uzusima a ne da žive od "zakonskog" mjesečnog harača s više nego očajnim programom.

VL
MS
MSKoRIsnik
10:11 27.04.2015.

Slažem se sa svime! To su iskušane metode bivšega režima! Jeste samo vidjeli onaj prijenos jučer? Odvratni govori premijera Milanovića, Pupovca i ostalih u Jasenovcu puni laži i mržnje. Gdje je tu objektivnost javnoga servisa?

VL
BA
bakulušić
10:54 27.04.2015.

Gospodine Leković, povucite potez za pamćenje, inicirajte lustraciju u medijima pa ćete utjecati na nužno potrebne društvene promjene u Hrvatskoj. Pokažite da su medijski djelatnici društveno odgovorni i da je HND zaista Hrvatsko novinarsko društvo a ne instrument politike.

VL
OS
osica
11:17 27.04.2015.

Bravo nezavisni. Ostanite takvi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.