Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju li nam ploveći hoteli?

Za svakim kruzerom ostaje toksični trag: 'Jednima je to spektakl, a drugi se groze takvih prizora'

16.08.2022.
u 12:46

Posjetitelji s kruzera generiraju turističku potrošnju, kruzeri su velik potencijal za produljenje sezone, izravno i neizravno generiraju nova radna mjesta... Ali jedan megakruzer emitira količinu CO2 kao 12.000 automobila, proizvede 10-12 tona krutog otpada tijekom plovidbe, posjetitelji s kruzera stvaraju velike gužve u destinacijama, a na kraju i manje troše od klasičnih turista…

Komentara 24

Avatar morski
morski
12:52 16.08.2022.

Kada ima turista -NE VALJA. Kada nema turista - NE VALJA. Hvatajte se motike, pa ćete vidjeti dali VALJA ili NE VALJA.

ST
stefj
13:09 16.08.2022.

Da, mislim da je nabolje da nam turisti pošalju novce i uopće ne dođu. Jedino tako bismo mogli financirati ovu zeleno crvenu ekipu koja uglavnom radi štetu...

DU
Deleted user
13:44 16.08.2022.

Podrška novome zakonu o pomorskom dobru gdje ćemo napokon moći naplaćivati ulaske na plažu! Nema ništa džaba, nadam se i da će usvojiti i novi prijedlog o pogledu na plažu pod koncesijom, gdje bi svi koji vizualno vide moju plažu plaćali porez na pogled i to do 5 km udaljenosti od plaže! Podrška HDZ-u! Idemo dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?