Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APEL LIJEČNIKA
Povratak na članak

'Treba mijenjati zakon koji liječnike stavlja u ulogu policije'

Povjerenik Hrvatske liječničke komore za Virovitičko-podravsku županiju Berislav Bulat besmislenom je nazvao obavezu prijave zdravstvenog stanja pacijenta.

Komentari 3

DV
dvorskaluda
19:20 20.08.2019.

Već dugo imamo centralne evidencije bolesnika, bolesti, a od tog Centralno je Ništa. Vode se registri ovisnika, invalida, psihičkih bolesnika..pa što su gospoda u MUPu ne zatraže pristup tim podacima i registrima? Uostalom, dijagnoze oboljenja koja su zapreka za upravljanjenje vozilima, daju specijalisti. Zašto bi obiteljski liječnici još i s tim gubili vrijeme? Ionako nas jedva stižu saslušati, jer moraju popuniti gomilu rubrika, kućica, šifri i td. Prestrašno. To se zove nepotrebno birokratiziranje. Imaš podatke već u sustavu, ali tjeraš ljude da o tome ipak izdaju zasebne obavijesti? Ma strašno. Porazno.

VL
DH
dalibor.hren
19:21 20.08.2019.

Kad bi liječnici u RH prijavljivali sve slučajeve, onda bi vozačku imala samo eks ministrica Žalac!

VL
TO
torente
18:17 20.08.2019.

Jeli postoji gora drzava u Eu od ove kanalizacije? Jos malo pa ce zlocinacka organizacija uvest zakon da pop cinka policiji sta mu covjek ispovijedi. Jel vas nije sram glasat za ovakvu zlocinacku organizaciju? Sta su oni bolji od komunista zbog kojih je susjed susjeda cinkao policiji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.