Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Treba li Plenkovićeva Vlada spasiti Debeljaka i zadnji veliki hrvatski škver od Putinovih bankara?

02.04.2022. u 22:32

Za Splićane je i dalje nepodnošljivi sjevernjak, ministri ga izbjegavaju, ali škver je preživio i ima popunjenu knjigu narudžbi. No čovjek koji je na Banovini dijelio novac sada nema keša

Komentara 42

Avatar Django
Django
23:45 02.04.2022.

Naravno da treba. Ili netko misli da bi Njemačka, Francuska, Mađarska, Poljska vlada,…….,da ne nabrajam dalje, dopustile da bilo koji njihov poslovni subjekt propadne zbog sankcija Rusiji? A ove komentatore koji su ovdje po zadatku uopće ne treba shvaćati ozbiljno.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:37 02.04.2022.

Spasiti od Putinovih bankara? Kakva je to konstrukcija? Ah da, Ivanković.

NO
No1
02:29 03.04.2022.

Gospon Ivankovic... znate kaj... mi smo krivi jer smo podrzali sankcije i time blokirali covjeka. Tako da smo mi odgovorni i trebamo pomoci. A, ne ruski bankari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije