Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNA GOSPODARSKA GRANA
Povratak na članak

Treba li hrvatski turizam obraniti od – turista?

Šibenik može poslužiti kao primjer drukčije prakse upravljanja gradovima

Komentari 8

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:28 21.07.2017.

Hrvati bi najradje da im Turisti posalju pare s Postom..ahahahahhada oni mogu spavat do podne posljepodne u Kladionicu..ahahahah

VL
ST
stefj
10:50 21.07.2017.

Eh svašta, nikad dobro... Nemamo više industrije, ostao nam turizam, sad i to želimo upropastiti. Žalosno kod svega toga je i to što od turizma veći profit imaju uvoznici nego domaća industrija... Gramzljivost države i lokalnih šerifa uništit će turizam kao i sve ostalo. Uz korupciju tu su nameti i birokracija što je i više nego dovoljno za katastrofu.

VL
DU
Deleted user
10:56 21.07.2017.

Stvarno su novinari Večernjaka zadnji marksistički zatucanci, kojima samo marksisti Jutarnjeg mogu konkurirati. Dakle od kruzera u Dubrovniku zaradu ima samo Luka, koja je DRŽAVNA uhljebnička tvrtka. Privatni kapital, koji je ulagao u podizanje razine Dubrovnika bukvalno se guši odd kruzeraša i zbog njih gubi novce. Glupi novinari i nikom potrebni paraziti iz HGK valjaju bedastoće.

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:12 21.07.2017.

Pa stvarno je jadno da smo od industrijske zemlje sa tvornicama, pogonima i radnicima postali ovisni o turizmu tokom ta 2 , max. 3 mjeseca...jadno koliko smo se srozali...postajemo zemlja konobara, kuharica, prostitutki i čistačica, samo da gosti budu zadovoljeni.

VL
TO
tomisl
13:41 21.07.2017.

Od onih koji hodaju goli po Stradunu ,drogiraju se , opijaju i misle dasi za € mogu kod nas sve dozvolit od takovih se treba obranit.

VL
Avatar ВојводаМрчко
ВојводаМрчко
11:04 21.07.2017.

Samo u RSK na more, Karin! Prelepe plaze i domaci ljudi.

VL
BU
Budak
10:10 21.07.2017.

Vama nikad nista ne odgovara. Napokon je motor vruc i turizam krece i opet nije dobro. Imamo industriju i IT-sektor pa cemo od toga zivjeti?! Turizam je sve sto imamo, bando neradnicka!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.