Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo ruho
Povratak na članak

Trbuh aviona Croatia Airlinesa više nije plav, kvadratići se šire

Croatia Airlines u sklopu redovitog održavanja u Rimu i Ostravi osvježava zrakoplove u svojoj floti: cijeli trup bit će bijel, a natpis CROATIA još veći i prepoznatljiviji.

Komentari 4

DU
Deleted user
12:24 15.02.2019.

To me podsjeća na susjeda Antu. Imao je trulog Golfa, pa je na svaku rupu stavio jedan kvadratić nalepnice. A kad je nastala rupa na vratima stavio je naljepnicu "ANTE".

VL
MI
miki84
23:03 14.02.2019.

Bolest

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
00:17 15.02.2019.

Umjesto da svoje zrakoplove u cijelosti preboji u šahovnicu, pa da cijeli svijet zna o čijem se zrakoplovu radi, Croatia airlines trup boji bijelom umjesto plavom farbom. Kako naši sportaši su manje ili više u dresu sa šahovnicom od glave do pete i time su prepoznati u svijetu. Kako bi izgledali sa bijelim mudantama, ne mogu si to predočiti bez zgroženosti Što vi na to kažete vjerodomoljubi iz sigurnih kuća zatvorenog tipa? Moj prijedlog da organizujete štrajk gladju i žedju, sve dok Croatijini zrakoplovi i zrakomlati ne budu potpuno kockasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.