Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju Damir Bajs
Povratak na članak

Tražit ćemo od Vlade da sufinancira gradnju nove bolnice u Bjelovaru

Cijena gradnje bolnice je 272 milijuna kuna. Za sada smo osigurali 165 milijuna kuna; 70 milijuna kuna iz fondova EU, a dio kreditom za koji mi jamčimo

Komentari 1

BR
Brandfackel2
11:37 27.10.2019.

Bolnica u Bjelovaru, pogotovo odjel kirurgije i tzv. Vila Marija, više nalikuju šekretu neke pašalučke željezničke postaje nego medicinskoj ustanovi nekog srednjoeuropskog grada. A kakvi tek "stručnjaci" unutra rade, ajme majko! Sve što valja već je odavno pobjeglo u Zagrebb ili inozemstvo tako da je stanovništvo ostalo na milost i nemilost paraliječnika poput znamenitog bjelovarskog "doktora smrti". Uglavnom se liječenje svodi na moljenje dragom Bogu, a osnova zdravstvenog osiguranja glasi "plati ili krepaj"... Zanimljiva je konstatacija ovog lika sa slike kako su "osigurana" sredstva za gradnju nove bolnice i to 165 milijuna kredita, 70 milijuna iz fondova EU, a ostatak valjda milostinjom kao i uvijek... Uglavnom, od vlastitog rada i sredstava ovi političari i "stručnjaci" u Bjelovaru očito nisu u stanju sagraditi niti kokošinjac. Samo da napomenem da bolesnici u Bjelovaru moraju u bolnicu ponijeti vlastiti toalet-papir ako su stacionirani ili donijeti vlastite baterije ako su naručeni na pregled srca... Svi navodi su iz vlastitog iskustva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.