Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN MLAĐAHNI NASILNIK

Tražio novac od majke i prijetio joj: Sve ću porazbijati! I tebe i oca!

Ilustracija
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
25.06.2021.
u 08:27

Preplašena majka mu je svaki put, strahujući da će realizirati prijetnje dala novac

Iza rešetaka je završio 24-godišnjak kojeg se sumnjiči za iznudu i nasilje u obitelji. Sumnjiči ga se da je u dva navrata tijekom lipnja od majke zatražio novac pri čemu joj je prijetio. Jednom da će joj doći na radno mjesto, ako mu ne da novac, drugi put da će porazbijati stan u kojem žive. Preplašena majka mu je svaki put, strahujući da će realizirati prijetnje dala novac. Osim toga, sumnjiči ga se i da je od travnja do lipnja u alkoholiziranom stanju, također, često prijetio majci tražeć novac.

- Sve ću porazbijati. I tebe i oca ću razbiti - prijetio  je 24-godišnjak, koji je pri tome i fizički nasrtao na majku.

Nakon što je osumnjičenik ispitan, tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Šibeniku tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela što je sudac istrage prihvatio te mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
Regica
08:40 25.06.2021.

Kladim se da je uvjek imao najbolje igracke,cicao do 10g,nikad udaren po guzici..a danas se uci da tak moramo svi odgajat svoju djecu..eto kakva ce cijela jedna generacija bit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije