Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO

Tražio je da lažno svjedoči, prijetio joj objavom eksplicitnih fotografija, tajno je fotografirao...

Pixabay
15.04.2022.
u 09:39

Tražio ju je da lažno svjedoči te joj je prijetio da će ako to ne učini objaviti njezine eksplicitne fotografije, koje je pribavio dok je bio u bliskom odnosu s njom.

Sprečavanje dokazivanja, nametljivo ponašanje, zloporaba snimke spolno eksplicitnog sadržaja i nedozvoljena uporaba osobnih podataka djela su zbog kojih je optužen 63-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Rijeka.

Prema optužnici, djela za koja se tereti počinio je od lipnja 2021. do 18. veljače 2022. u Novom Vinodolskom. Optužen je da je prijetio oštećenici  s kojom je nekada bio u bliskom odnosu. Tražio ju je da lažno svjedoči te joj je prijetio da će ako to ne učini objaviti njezine eksplicitne  fotografije, koje je pribavio dok je bio u bliskom odnosu s njom. Osim toga prijetio joj je da će o njoj i njezinoj obitelji objaviti različite tekstove na društvenim mrežama.

Nadalje, optužen je da ju je uhodio i bez znanja fotografirao, da bi potom takve fotografije i fotografije spolno eksplicitnog sadržaja, kao i tekstove o članovima njezine obitelji, lijepio na javnim mjestima i objavljivao putem društvenih mreža. Pri tome se  bez njenog znanja, koristio njezinim osobnim podacima  kako bi otvorio profil na društvenoj mreži, da bi na njemu potom objavljivao njene privatne fotografije koje je neovlašteno pribavio.

Tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen nakon uhićenja zbog opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO MUP objavio snimku uhićenja krijumčara kokaina

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:40 15.04.2022.

eh ta mladež....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije