Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT KOD DUBROVNIKA

Slomio nos starijem muškarcu jer ga je tražio da nosi masku u trgovini

Hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
30.07.2020.
u 20:55

Doznaje se kako je 30-godišnjak u trgovini bio sa sestrom s posebnim potrebama, a kako je napadnuti 72-godišnjak bio uporan u verbalnom sukobu s mlađim muškarcem

Teško je ozlijeđen 72-godišnji J. V. iz Župe dubrovačke nakon što je upozorio 30-godišnjaka da stavi masku u trgovini.

Kada je stariji muškarac obavio kupovinu, ispred trgovine ga je dočekao muškarac kojeg je upozorio da nosi masku, piše Dubrovački dnevnik.

Došlo je do verbalnog okršaja, a mlađi muškarac potom je nasrnuo na 72-godišnjaka, udario ga je šakom te mu tom prilikom slomio nos.

Doznaje se kako je 30-godišnjak u trgovini bio sa sestrom s posebnim potrebama, a kako je napadnuti 72-godišnjak bio uporan u verbalnom sukobu s mlađim muškarcem. Kada je okrivljeni pošao u automobil sa svojom sestrom po masku, 72-godišnji J.V. ga je navodno uhvatio za ruku. Nakon toga je uslijedio obračun.

Policija je potvrdila navedeni događaj te rekla kako je protiv 30-godišnjaka podignuta kaznena prijava redovnim putem.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar madcap
madcap
21:58 30.07.2020.

Uopće nisu neočekivane ovakve scene. Ne zna se šta je preporuka a šta obaveza, šta je zakonito a šta ne. I onda su svi u pravu i, iz to, nervozni. Plenković mora odmah svesti stožer u zakonske i ustavne okvire, onako kako mu je to rekao Milanović.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
03:03 31.07.2020.

zasad se jedino zna da samoizolacija ne vrijedi za žetončiće a maske za lažne domoljube..

KR
kremenko
08:28 31.07.2020.

Sramota. Može mu biti otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije