Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna medicina
Povratak na članak

Tražili sedmero liječnika, ali na natječaj se javilo tek - dvoje

Zdravstvene ustanove organiziraju doktorima i prijevoz iz Zagreba te daju stanove na korištenje

Komentari 11

BA
baniček
15:28 27.07.2012.

ne bih ni ja pristao liječiti ljude koji podržavaju ovaj sistem u kojem živimo.

VL
HA
halosk
17:50 27.07.2012.

Ne s....e, kakve stanove, lažovi, bježite iz ove županije, ja sam pobjego tamo političarima ne vjeruje više nitko a doktori nakon ukidanja puta i novog kolektivnog vanka, doktorica mi je rekla da ima plaću kao čistačica u jednoj opičini......................

VL
NT
ntblzg
20:41 27.07.2012.

Županija niti prstom nije mrdnula da privuče liječnike, a kamoli kvalitetne! Nije istina da se nude stanovi, put iz Zagreba vlakom traje vječnost, nema edukacije, nema projekata. Mladi doktori ali i ostali ne žele raditi kao činovnici, oni žele biti dio tima i raditi i na projektima. Oni koji to sad rade se u potpunosti ignoriraju od strane Županije. I onda se čudite što nema doktora, svašta!

VL
BA
baniček
22:39 27.07.2012.

gradonačelnik i županica su sve učinili za dobrobit doktora, ali ovi to ne cijene.

VL
NT
ntblzg
22:46 27.07.2012.

Mar, posebno županica, zapošljavanjem 12 savjetnika

VL
MZ
munja zibel
16:39 28.07.2012.

Sigurno su namjestili natjecaj ,tako da nitko nema uvjeta.Jer s jedne strane placu kako nema dovoljno lijecnika ,a s druge strane se vesele da se nitko ne primi pa si lijecnici namjestaju prekovremene sate.Sve je to usrana politika

VL
IB
istina_boli
20:32 28.07.2012.

Eh, jadan je onaj doktor koji nasjedne takvim lazima pa se prihvati posla u Sisku. Sisak je poznati kriminalni centar i najzagadjenija sredina u EU. Tko padne na tako niske grane da mora radiit i putovat u Sisak, bolje mu je da se odmah objesi.

VL
BR
brownie
21:18 28.07.2012.

bogami,na ovom portalu ima onih kojima je mjesto u popovači,bolnica je dr.barbot,mislim,istina boli je izgubio izbore pa pljuje po svima,pa majstore moj,nemremo svi raditi u metropoli,kaj pizzu maminu,neee,ne zaboravi da ti je sisak spasio rit i to ne samo 91.god,a za istinu pravu,baš si ko i naši saborski zastupnici,zna se,a i okvarcani grado -načelnik,ali nismo svi kao oni,ili ti,ko zna di si odrastao i otkuda si se spustio,toliko,mislim da ti je ime tupimir ,ma nema veze

VL
IB
istina_boli
19:41 29.07.2012.

Ja znam sto i zasto pricam, a znat ce i svaki doktor koji nasjedne na te provale i to nema nikakve veze sa lopovima koji su vladali ili lopovima koji sad vladaju. Zivi bili pa vidjeli. Cjeli zivot sam u Sisku i znam sto je istina i da istina boli.

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:09 29.07.2012.

Malo si pretjerao s "pljuvanjem"po svom gradu

VL
TR
trlepastuhovic
09:00 30.07.2012.

Pa nije čovjek rekao neistinu. Bolnica je pod utjecajem ezdepejevaca koji tamo vedre i oblače. Kakva stručnost i znanje!? Bitno je da si podoban! Ja bih ipak kao mladi nezaposleni liječnik pristao raditi u Tunguziji da mi se plati. Što su svi orijentirani na Zagreb i žele ostati na Zavodu za zapošljavanje njihova stvar. A bili bi kao kraljevi u manjim sredinama poput Hrvatske Kostajnice, Dubice, Gline, Sunje.... Svi bi ih poštivali i klanjali im se!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.