Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAT
Povratak na članak

Traži se krvnik, bivši reper Abdul Majeed Abdul Bari (23)

Otac ubojice Davida Hainesa odgovoran je za bombaške napade na veleposlanstva SAD-a 1998. u Nairobiju i Dar es Salaamu

Komentari 13

XA
xaron
20:18 14.09.2014.

Ovaj reper je sa obitelji živio u boljem dijelu Londona, u kući koju im je država dala kao socijalu. Evo kako im je zahvalio na pomoći koju je on sa obitelji uživao na zapadu. Niti jedan izbjeglica sa naših prostoraa nije od države dobio pomoć kao ovaj ubojica. Dobra procjena socijalnih službi UK.

VL
DO
dotoresa
20:03 14.09.2014.

Ovo je sotonistički ritual.Sve žrtve su obučene u isto ,iste boje a dželat isto tako.Kurbini sinovi su iz Europe,.zato skrivaju sotonska lica da ih ne prepoznaju kad se vrate.EU mora popisati sve odsutne članove iz islamskih obitelji,neka objasne gdje su.Triba im uzeti slike i čekati ih.A lipo vam je Gadaffi reka:"ako me ubijete,upoznat ćete zlo kakvo ne možete ni sanjati".Sotona je vodija USA u to arapsko proljeće iz kojeg je niknulo njegovo sime koje triba satr i spalit.

VL
HR
HRVATSKA89
21:30 14.09.2014.

ujo 123 na podrucju primorsko goranske zupanije ti zivi vise od 100.000 muslimana Rijeka grad sa najvise muslimana u HR

VL
PA
pavel1001
20:52 14.09.2014.

joooooj kad bi ga nasao...seciranje uzivo pred kamerama...

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:52 14.09.2014.

Malo mi vuče na Sashu Cohena.

VL
OD
otac_domovine
22:10 14.09.2014.

NIje ni čudo da su tako profesionalni kada su ih obučavali Ameri i Englezi da svrgnu Assada u Siriji. Sada kad se Frankenstein oteo kontroli NATO kreće u uništavanje čudovišta koje je sam stvorio.

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
00:56 15.09.2014.

gdje je završio osnovnu i srednju te glazbenu školu.....u engleskoj NE postoje osnovna a ni srednja skola. sistem skolovanja kavo vi poznajete u engleskoj ne postoji

VL
MM
mojski.moja
23:05 14.09.2014.

hassan haidar ..sve zna, jel hasan blizak basaru asadu, voleo bi da nam hasan pise nesto o basarovim pustolovinama, dobro lako je pricato o ljudima ispod maske , ali nije dobro nagadjati tko je ko je ispod masjke ako see ne zna tocno, jer moze biti da je ovaj reper nema nikakve veze sa ovim ispod maske, ali basara asada znamo bez maske, neka nam hasan pise o basaru assadu jer kako vidim , on je promjenio misljenje o basaru assadu, zada je u njegovu stranu...i neka nam kaze je on (hasan) sirijsku kurda, ili je krscani imenom hasan, doista bilo bi zanimljivo da nam napise ko je on doista i zasto je u stranu basara assada.

VL
PC
poshten_chovek225
09:21 15.09.2014.

Eto kakav otac takav sin- i jos kazete kad kazem da bi ja svakog od dobrovoljcevih familija protjero za njima bez obzira gdje su rodeni i starosne dobi -ma do jednog - platio im po drzavnoj procjeni sta imaju isplatioatio ih i neka tjeraju za svojim -sinom ocem bratom itd a ne da ih -ga- nase drustvo skoluje a on da nas kad odraste ide ubijat ili u najgoru ruku odrubljivat nam glave ubijat samo zato sto nismo njegovi ili smo druge vjere zemlje pa cak i boje - ali rjesio bi ja njih i malim mini atomskim za cas- a ne slao vojsku kako zeli SAD i AUS

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.