Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao na ranču

Traže se radnici: Možete čekati uhljebničko mjesto ili biti promjena koju žudite vidjeti

Linden Tree Retreat & Ranch
Foto: Facebook
11.12.2017.
u 23:03

Linden Tree Retreat & Ranch, luksuzni ranč na Velebitu objavio je oglas za dvije pozicije

Šaljivi oglas za posao privukao je pažnju javnosti, a objavljen je na Facebook stranici Linden Tree Retreat & Ranch. Riječ je o luksuznom ranču koji se prostire na 50 hektara planine Velebit te je prvorazredna destinacija za jahanje u Hrvatskoj.

Vlasnik ranča objavio je tako oglas za dvije pozicije, operativnog i prodajnog menadžera.

– Jedna pozicija je Operativni Manager (kako to važno zvuči). Za tu poziciju tražimo osobu iz Like: mlada, energična, emotivno pismena, komunikativna, samo-motivirana, visokih standarda. Kao kada bi uzeli državni UHLJEB i zaokrenuli ga za 180 stupnjeva, ako me razumijete. Druga pozicija je Sales Manager. Ovo je pozicija koja nije nužno vezana za Linden Tree Retreat & Ranch. Nije čak vezana ni za prodaju jer mi ne prodajemo ništa. Možete biti iz Dubrovnika ili iz Vukovara i tamo ostati živjeti i raditi, ako ste Self-Starter, ako ste čekali priliku da se dokažete i da vam netko ukaže povjerenje. Prodaja u slučaju Lindena nije vožnja od agencije do agencije, već korištenje interneta, google AdWordsa, socijalnih medija, pisanja i pričanja Linden priča koje motiviraju ljude na promjenu. Linden vrijednosti se trebaju doživjeti, a vaš posao je da budete Svjetionik, koji će pomoći onima koji traže da nađu put. Morate biti fluentni u engleskom jeziku. A ako još k tome znate njemački ili neki drugi svjetski jezik, nema vam premca. Kreativnost i maštovitost su neophodni – stoji u opisima radnih mjesta.

Ističe kako za ove pozicije nije bitna škola niti certifikati već da svijet promatrate očima djeteta i imate talent da drugima dočarate 'čudo života u ovome svijetu'

– I da ne zaboravim, za poziciju Sales Managera ćemo pozitivno diskriminirati osobe s invaliditetom. Prosto rečeno, ako ste osoba s posebnim tjelesnim potrebama, a udovoljavate gore navedenim uvjetima, čekamo vas! Eto vam drage Hrvatice i Hrvati (i ostali narodi i narodnosti, kao i rodnosti i spolne orijentacije - svi se mogu prijaviti jer mi na Lindenu ne diskriminiramo, osim što sam gore naveo, ne tražimo domovnice, partijske knjižice, a rođačke veze vam neće pomoći). Možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridružite armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi što je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti – stoji u oglasu koji je objavio Bruce Yerkovich, osnivač Lindena.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Linden Tree Retreat & Ranch
1/30

Komentara 10

IM
imedvedo
09:16 12.12.2017.

Neka si uzme Marasa ili Pernara. To su mladi i perspektivni taman za takove poslove.

Avatar krkcro
krkcro
01:16 12.12.2017.

nesto nema komentara ? a da svi pisu molbe

DU
Deleted user
09:11 12.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, kakve tzv. menadžerske pozicije, kakvi bakrači! Po onom što sam pročitao, oni žele zaposliti, rečeno normalnim hrvatskim jezikom, poslovođu i propagandista koji se zna služiti računalnim alatima za oglašavanje. Inače engleski izraz operating menager, doslovce preveden, nee znači ništa drugo voditelj posla, a to je u nas već puno stoljeće poslovođa. Isto tako sales manager nije ništa drugo nego voditelj prodaje. Ali ušima naše naivnih i neukih "posloprimaca" očito godi spominanje nekakvog menadžmenta koji to uopće nije. Tja, kaj se more. unas bi svi "menadžerirali", a malo tko radio nešto konkretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije