Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za tehnički centar

IBM objavio oglas za posao – evo što se sve traži od kandidata!

IBM
Foto: Lucy Nicholson/REUTERS/PIXSELL
27.07.2016.
u 09:27

– U IBM-u smo shvatili da karijera i osobni rast naših zaposlenika znači i rast kompanije – stoji u oglasu.

Svjetski informatički div IBM, koji će otvoriti svoj tehnički centar u Hrvatskoj, objavio je na svojim internetskim stranicama prve oglase za posao. Kako je bilo najavljeno, IBM Client Innovation Centar otvorit će se u Zagrebu početkom sljedeće godine, a kroz nekoliko godina planiraju zaposliti 500 ljudi.

Centar će pružati usluge IBM-ovim korisnicima na globalnoj razini.

Objavljeni oglas tiče se radnog mjesta podrške korisnicima, a glavna aktivnost je zaprimanje problema korisnika putem telefona, e-maila ili chata te naručivanje opreme.

Među zadacima tako mogu biti: odgovaranje na pozive korisnika, provjeravanje zahtjeva korisnika, prijavljivanje i ažuriranje zahtjeva za uslugom, obavještavanje korisnika o tijeku njihova zahtjeva, naručivanje dijelova, praćenje poziva i aktivnosti, usmjeravanje zahtjeva mjerodavnom pružatelju usluge...

– Naši zaposlenici mogu profitirati kroz brojne programe učenja i mogu istražiti smjerove karijere, što će im omogućiti da postanu najbolji profesionalci u polju koje su odabrali. U IBM-u smo shvatili da karijera i osobni rast naših zaposlenika znači i rast kompanije – stoji u oglasu.

Od kandidata se traži poznavanje informacijskih tehnologija, poznavanje rada u MS Officeu, da su timski igrači i da se dobro služe engleskim i njemačkim jezikom te da posjeduju daktilografske vještine.

Poželjno je da kandidati imaju iskustva rada s klijentima i rada u call-centrima. Što se tiče obrazovanja, dovoljno je biti srednje stručne spreme.

Oglas možete pronaći OVDJE.

>> Evo koja su znanja potrebna za buduće zaposlenike IBM-a!

>> IBM Hrvatska: Otvorit ćemo nova radna mjesta te surađivati s fakultetima u Hrvatskoj

Komentara 11

SC
santa claus
10:34 27.07.2016.

Tresla su se brda rodio se miš, pa ova radna mjesta popunjava student servis a ne visokokvalificirani kadar.Čista prodaja magle. Jedino ako moraš biti ing. informatike da se javljaš na call centar, smiješno

MF
martina.fila
10:04 27.07.2016.

znači ipak je bangladeš...

MS
mare_split
10:51 27.07.2016.

Sekretarice, ... može bez mini suknje i visokih peta! Podvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije