Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepušteni sami sebi
Povratak na članak

Apel psihijatrijske bolnice: Pomozite nam, liječimo djecu u teškim uvjetima!

Nekoliko mjeseci prošle godine popunjenost odjela bila je 122 posto, pa i veća kad bi se poštovali pravilnici

Komentari 9

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
13:13 24.09.2016.

Milijuni kuna odlaze raznim pupavcima i udrugama koje rade protiv ove države, a hrvatska djeca se liječe u nehumanim uvjetima. Do kada tako? HDZ=SDP=KPH

VL
DU
Deleted user
13:50 24.09.2016.

Uzasno za procitati. Kako je tek djeci pacijentima?! Jedino ne znam zasto iz svih dijelova Hrvatske dolaze na lijecenje u Zagreb? U Zagrebu je najveci prirez, pa gradani koji tu zive sudjeluju u financiranju. Jedinice lokalne samouprave trebaju raditi na prosirenju svojih bolnica - kapaciteta, odjela. Neka i oni povuku novce iz EU fondova. Iz do sada videnog proizlazi da na lokalnoj razini nisu sposobni za nista, osim prihode podijeliti u place.

VL
OS
osica
15:07 24.09.2016.

Nemam komentar ,osim " Tu pored nas (ne u Africi) , neka djeca strašno pate. Ovo je prestrašno. Čovjeku se srce stegne . Toliko nesretnih sudbina od 6 do 14 godina. Dobro da ste to objavili , "valjda će se će se naši ma mu ti pokrenuti" . Sramota svih naših elita. Ni jednom građaninu Hrvatke nije svejedno i ja se osijećam danas loše zbog toga. Pokrenite suvislu akciju i počnite riješavati problem, građani neće ostati gluhi, kao "neki sve ove godine " . Neusporedivo, ali ako pomažemo azilu, vjerujem da ćemo i djeci . Jadni nisu krivi za bolest "oštećeni su tamo gdje su bili najslabiji". Zavrijeđuju našu pomoć, pažnju , sve da ozdrave, tako su mladi...Život je pred njima, van bolnice.

VL
NE
neboiznadzagreba
13:21 24.09.2016.

Strašno za pročitati, kako je tek biti tamo!

VL
TI
tina978
15:13 24.09.2016.

Prestrašno :(

VL
MS
mare_split
13:48 24.09.2016.

Nema tamo liječenja! Psihijatrija je nasilje. Svaki pacijent treba individualni pristup uz puno (samo)odricanja! To je posao za snažne osobnosti, k tomu humane i svjesne da se 'drogom' ništa ne .može riješiti, vrć samo um i osobnost ... pretvoriti uu 'biljku'! Iskreno žalim no, ta su djeca zauvijek obilježena! Bog nek im je milostiv, jer čovjek je sebično-nehuman! Nažalost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.