Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga pacijenata
Povratak na članak

Traže od novog ministra da krene rješavati probleme u sanitetskom prijevozu

"Pacijentima je nužan sanitetski prijevoz bez kojega ne mogu obavljati nužno potrebne preglede te pacijenti ne smiju niti dana ostati bez ove usluge", priopćila je udruga Dignitas

Komentari 6

IV
IvoDivo
15:44 02.02.2020.

Zdravstvo nam je u kolapsu a ovakvi marginalci paraziti žele još više urušiti zdravstvo. Poznanici u austriji pozlilo i pozvala je hitnu pomoć. Da im pomogne pričekala ih je na ulazu u zgradu. kada su je vidjeli da stoji na nogama nisu je uzeli već je morala platiti kaznu i troškove. Kod nas romi i brojni drugi problemi zbog gluposti pozivaju hitnu pomoć, jer nemaju prijevoz. Toga nema nigdje u noramlnom svijetu koji nema te hipoteke bolesti komunizma.

VL
TK
Ten-kre
14:01 02.02.2020.

Krivo. To ćete tražiti od budućeg ministra jer je ovaj već pao na korona virusu.

VL
PI
pipas9991
16:21 02.02.2020.

gy parovima se izmisljavaju radna mjesta s placom vecom od 12 tisuca kuna koji nista ne rade a jadnicima na sanitetu 5.500 kuna mx

VL
MA
Maxxx
12:16 02.02.2020.

U sanitetu imaju pravo na štrajk, oni ne prevoze životno ugrožene pacijente, barem nebi smjeli. Niti ima niti želi više netko raditi za tu siću u glavnom gradu s najvećim brojem pacijenata. Zagrebački sanitet nije humanitarna organizacija a ako baš netko hoće volontirati, noć i dan po 12h i to 70 sati tjedno neka izvoli.

VL
PU
paul-umpe
09:07 02.02.2020.

nigdje u svjetu ne postoji vozac hitne pomoci.Vozac je uvjek strucna medicinska osoba u tom slucaju sestra tehnicar ili magistar hitne medicine a nikakav "profesionalni" vozac.

VL
JM
jasminko.mandura
06:41 02.02.2020.

Zna se ko smije štrajka a koja djelatnost ne smije. Pacijenti ne smiju biti ugroženi. Postrožiti, Uvesti malo i krivične odgovornosti i sudske zabrane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.