Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI POMOĆ

Traže muškarca kojeg sumnjiče za krađu mesa

Lopov u Zadru
Foto: PU zadarska
1/3
13.10.2017.
u 16:42

Kako su priopćili, riječ je o muškarcu starom između 45 i 50 godina, te visokom oko 185 centimetara. Jače je tjelesne građe, ima prosijedu dužu kosu koju češlja prema nazad i prosijedu kraću bradu.

Zadarska  policija  traga  za  muškarcem kojeg sumnjiči da je od travnja do kolovoza  iz  mesnice  u Ulici put Petrića u Zadru, u više navrata otuđivao meso, suhomesnate proizvode i novac. Kako su priopćili, riječ je o muškarcu starom  između  45  i  50  godina,  te visokom oko 185 centimetara. Jače je tjelesne građe, ima prosijedu dužu kosu koju češlja prema nazad i prosijedu kraću  bradu. 

Bio  je  odjeven  u  kratke hlače bež boje do ispod koljena, košulju  kratkih  rukava  bijele  boje  i natikače te sa sunčanim naočalama podignutim  na  vrh  glave.  Sve  one  koji  ga  prepoznaju ili imaju nekih informacija  o  njemu,  policija  moli  da  im  se  jave  na 192 ili u Prvu policijsku postaju Zadar, u Ulici Zore dalmatinske.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ivek
ivek
18:18 13.10.2017.

bija gladan ka lav

DU
Deleted user
12:16 15.10.2017.

Zamisli ne mogu naći čovjeka kojemu se tako jasno vidi lice, pa imaju slike i otiske koje uzimaju za osobne iskaznice.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:41 15.10.2017.

To je moj Susjed,,ali on ima SINKOPU i nićega se ne sjeća dok krade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije