Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovao u veneciju

Traže mladića koji je usred Jadrana pao s putničkog broda!

obalna straža,policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
20.09.2012.
u 15:46

Mladić je iz nepoznatih razloga pao s broda s bahamskom zastavom koji je putovao u Veneciju, nakon čega je brod i sam započeo potragu

Mladić iz Paname jutros oko 4 sata, iz zasad neutvrđenih okolnosti, pao je u more s putničkog broda Serenade of the seas, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture te istaknuli da je u tijeku zajednička akcija traganja Hrvatske i Italije. Mladić je iz nepoznatih razloga pao s broda s bahamskom zastavom koji je putovao u Veneciju, nakon čega je brod i sam započeo potragu.

– U području nestanka traga pilatus Obalne straže RH, a upućen je i brod LK Šibenik. MRCC Roma u traganje je uputila helikopter Obalne straže Italije i dva plovila kojima pretražuju područje svoje odgovornosti zbog mogućnosti da je nestali mladić u međuvremenu završio u talijanskim vodama zbog jakog vjetra i valova. Obalna straža Italije oko 13 sati poslala je i avion koji će tragati do sumraka – dodali su iz Ministarstva.

Putem Obalne radiopostaje Split radio Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru Rijeka jutros je zaprimila poziv upomoć zbog člana posade u moru s pozicije na crti razgraničenja odgovornosti traganja i spašavanja Italije i Hrvatske, na sredini Jadrana. 

MRCC Rijeka obavještava sve brodove u prolazu na pojačano motrenje. Iz Ministarstva napominju da na poziciji traganja puše jak vjetar od oko 30 čvorova, a temperatura je mora između 15 i 18 Celzijevih stupnjeva.

>>Policija traga za muškarcem koji je skočio s mosta u Dravu

Komentara 2

IS
istinito
12:20 21.09.2012.

I kaze morski cuko, njam, njam.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:36 21.09.2012.

Siguran sam, da je već doplivao do Venecije,a naša Policija neka traži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije