Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI DOBIVAJU MIGRENE
Povratak na članak

Traže izvor misterioznog zvuka: Dio stanovnika engleskog sela neprestano ga čuje, drugi uopće ne

Gotovo 500 osoba potpisalo je peticiju da se poduzmu potrebne akcije da se zvuk zaustavi, no 18 mjeseci nakon što se pojavio, još uvijek je misterij njegov izvor

Komentari 3

PA
Pahor
09:57 18.10.2021.

Slicna stvar je sa zicarom. Zetovci i gradske sluzbe bas nista ne cuju a okolno stanovnistvo hoce poluditi od brujanja :)

VL
Avatar comparator
comparator
09:15 18.10.2021.

Pištanje u ušima mnogi ljudi ne zsude se prijaviti da ih se ne optuži za mentalnu bolest. Postoji uređaj za mjerenje zvuka ali očito da se sanitarne i zdravstvene službe bije uli same opiru ili ne znaju organizirati provjeriti tu pojavu. Inače pri dobivanju dozvole profesionalnih vozača mjerenje(ispitivanje) sluha vrši se u posebno izoliranoj prostoriji takvim uređajem. Pitanje je ,postoji li takav mobilni uređaj jer valjda postoje i objektivne teškoće za mjerenje takvih frekvencija izvan izoliranih prostora.

VL
KU
kuramela
09:05 18.10.2021.

Hahaha,koji savjeti stručnjaka,treba ostvariti suživot sa zvukovima i praviti se kao da ih nema,haha,veliki današnji znalci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.