Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transkript
Povratak na članak

Transkript razgovora predsjednika Tuđmana i Milorada Pupovca

Pupovac: Predsjedniče, ja vam još jednom želim ponoviti, vi i u meni i u drugim ljudima u cjelokupnoj srpskoj zajednici imate apsolutnog partnera

Komentari 30

QQ
qqq
13:19 02.05.2011.

koja je to gnjida taj pupovac, pod jedan laže, a pod dva boji se reć što zaista misli, nego sve nešto upakirano, prava srbenda, a takva mu je i retorika, čista srpska propaganda

VL
JO
jojojo
11:38 02.05.2011.

ma što vrijeme više odmiče vidi se da je franjo bio najveći čovjek ovoga naroda, a svi ostali samo brabonjci i klimavci!

VL
JA
jah
13:40 02.05.2011.

tj, mućanin1 :D :D

VL
LU
luli
11:04 02.05.2011.

brat mILORAD se lijepo dodvoravao Tuđmanu tada kad su mu braca srbi dolazili iz sRBIJE sa gacama na stapu a sad kada im je Hrvatska napravila kuce i dala poslove po nacionalnom kljucu sada su narasle ambicije i pomocu svojihh jugo-jataka(mesica, pusica, josipovica i milanovica) u HR bi osporavali i samu drzavu.

VL
BT
btatarov
11:12 02.05.2011.

Svaki komentar je suvišan!? Trebalo je pogledati emisiju Nu2 i laži Pupavca i sve će biti jasno!

VL
NE
nevaznajavnosti
11:23 02.05.2011.

Koji lazljivi prijetvorni ljigavac!!! Mislila sam - kak je Franjo bio bedast da je dao da se sve snima... Ma nije - ovako se i posthumno moze obraniti od lazi

VL
DO
doorra
12:07 02.05.2011.

S kakvima se sve Tuđman morao natezati. Stvarno je bio iznad svog vremena,pravi državnik. Kako ta antituđmanovska ekipa ne kuži da sa dilanjem dijelova transkripata izvučenih iz konteksta koji tobože trebaju inkriminirati, jednostavno povlače u javnost transkripte koji opovrgavaju njihoveihove spinove,laži,obmane...

VL
Avatar belicki
belicki
12:32 02.05.2011.

Kako malo komentara ima :)

VL
MU
mućanin1
12:38 02.05.2011.

Puzavca treba maknuti iz politike i s njim sve nacionalne manjinske stranke, jer u Hrvatskoj nitko ne dira u manjine!!!

VL
SQ
squalus
12:51 02.05.2011.

Treba podhitno ukinuti Zakon o općem oprostu, i sve Srbe procesuirati. I to apsolutno svakog vojnika koji se borio protiv Hrvatske države i HV-a na području samostalne RH.

VL
LJ
ljp
13:12 02.05.2011.

Gledao sam jucer tu emisiju, i jos se jednom uvjerio o Srpskoj privrzenosti Hrvatskoj...Recimo Pupovac je jucer pola emisije iznosio dokaze o ,,ETNICKOM CISCENJU\" a niti jednom jedinom rijeci nije spomenuo da su Srbi u tz Krajini ,izvrsili i Genocid i ETNICKO CISCENJE od 1990 do 1992.Dalje to dvolicno stvorenje niti jednom rijeci nije spomenuo petokolonase koji su sijali snajperima smrt u gradovima di nije bilo rata.Niti jednom rijeci ne spominje ISTINU nego se samo podvaljivanjima sluzi....Kad se malo bolje razmisli sto je rekao iz toga jasno proizlazi da je Hrvatska pocela rat.

VL
JA
jah
13:39 02.05.2011.

puzavac, glup si ko k_urac. ukidanje manjisnikh stranaka bi značilo diranje u manjine. a i nemoguće je po ustavu i zdravom razumu

VL
KA
Karla
13:41 02.05.2011.

Tuđman nije vodio dvoličnu politiku za razliku od ovog ljigavca. Sve više izlazi na vidjelo koliko je prvi presjednik bio pošten i kao čovjek i kao političar i to mu se obilo o glavu. Šteta što je prerano umro. Da je on živ, ne bi naši genarali čamili u zatvoru niti bi bilo nekakvog izmišljenog ZZP.

VL
OB
-obrisani-
14:13 02.05.2011.

koji je ovaj pupovac lažljivac,nije ni čudo jer je srbin a znate kakvi su.tuđman mu je ponudio mali prst a on zgrabi cijelu ruku.sad se zajebo kad je izašao transkript o razgovoru s tuđmanom.ak taj pupovac laže i priča nebuloze koje je rekao kod stankovića tad bi ga trebali izbaciti iz sabora jer nema mjesta za lažove kao što je on i njegov kolega stanimirović.ovi samo žele iskoristiti našu zemlju kako god mogu umjesto da šute i žive u skladu sa nama.muka mi je kad znam da takvi kao on primaju plače od naših poreza.trba sve to izbaciti i nek sole pamet tam u svojoj srbiji

VL
OB
-obrisani-
14:15 02.05.2011.

pupovac želim ti reći samo to,jedi go..a lažljiva i gubi se iz hr-e

VL
DU
Deleted user
15:40 02.05.2011.

Glumi mudrijaša po medijima, kad onamo, obična srpska ulizica.

VL
BO
Booyaka620
16:00 02.05.2011.

Iz ovog transkripta samo mogu vidjeti da je predsednik Tuđman bio previše široke ruke nakon vojne pobjede...Znači, to je greška. A ovi smradovi su to pročitali kao slabost, zato danas imamo što imamo... Zato danas žrtve prolaze pokraj ubojica i svojih mučitelja, inače kako kaže Pupavac; \"uglednih ljudi\"... Fuj.

VL
OB
-obrisani-
17:09 02.05.2011.

02.05.2011. u 11:38h jojojo je napisao/la: ma što vrijeme više odmiče vidi se da je Franjo bio najveći čovjek ovoga naroda, a svi ostali samo brabonjci i klimavci! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pa u tome i jest stvar. Zato ga ti politički patuljcii i napadaju i pokušavaju mu uvaliti zločinački poduhvat, jer se ne mogu nositi s njegovom veličinom pošto im u tome smetaju vlastiti kompleksi. Tu se najviše ističe Mesić, politički patuljak koji se nije mogao uzdignuti u visine djelom, nečim konkretnim i dobrim za Hrvatsku, nego se uzdigao nedjelom i veleizdajom, i lažima protiv prvog hrvatskog predsjednika. I zato danas, kad bacimio pogled unazad, ono što je Tuđman govorio a što mu se zamjeralo, kao kad je rekao da se takvi vežu i s crnim vragom, i ne samo s crnim nego i žutim i zelenim vragovima protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ili kad je jednostavno takve poltičare nazvao jalnuškim diletantima i stokom sitnog zuba (što su ovi kasnije tumačili da je to rekao za hrvatski narod, a što je naravno obična laž jer je tim jalnuškim diletantima laganje sve što znaju) bio u pravu. I ne samo za njih nego i za svoje HDZ-ovce. Kad su ga pitali tko bi ga trebao naslijediti, rekao je: \"Vidim ljude ali ne vidim čovjeka\". Bio je u pravu. Čak ni u svojoj vlastitoj stranci nije mogao naći čovjeka za kojeg bi bio siguran da može voditi državu na način da mu državna politika bude ispred stranačke politike. A svim političarima, u zadnjih 11 godina, i onima iz HDZ-a i onima kukurikavcima, je uvjek stranačka politika bila ispred državne, i zato država danas stoji tako kako stoji: gore nego političke stranke..

VL
BZ
Branko Zajec
17:13 02.05.2011.

Od svega napisanog u ovom članku, najviše me zanima , kako je Večernji list došao u posjed ovog transkripta ?? Tko je njemu bio veza ? Sve više mi se čini, da je u posjed transkripta, mogao doći tko god je poželio . Žalosno, ali izgleda istinito !!!

VL
PI
pins25
17:38 02.05.2011.

Pupovac ne samo da laže čim zine, nego je ljiga odvratna zato što pokušava lagat na mrtvog čovjeka kojem se, dok je bio živ, ponizno uvlačio! Šteta što VL, ako već ima te transkripte, ih nije ranije objavio, jer see u njima stvarno vidi kako je Tuđman bio velikodušan prema Srbima!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.