Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U OSIJEKU
Povratak na članak

Tramvaj naletio na auto, ozlijeđene dvije trudnice, bebe su dobro

Iz slupanog automobila ozlijeđene žene, obje trudne, izvlačili su vatrogasci

Komentari 7

DU
Deleted user
11:33 15.09.2016.

Nije tramvaju udario u auto, nego je auto oduzeo prednost tramvaju što je jasno vidljivo iz priloženih fotografija. To se mjesto nalazi na početku Korzoa i tramvaj ima prednost, a vozačica je dolazila iz pravca Hotela "Osijek" i bila je dužna stati. Druga stvar, ovi komentari o brzoj vožnji......ovi stari tramvaji kakvih je u Osijeku nekoliko ne mogu voziti brže od 50km/h tako da i to nije istina!

VL
DU
Deleted user
11:42 15.09.2016.

Nesreća se dogodila na križanju glavne ulice, po kojoj obično ide tramvaj, i sporedne po kojima tramvaji obično ne idu. Koliko se sjećam iz auto škole vozila na tračnicama uvijek su u prednosti. I sada čija je tu krivica? Ali radi dramatike piše se da je tramvaj naletio na auto sa dvije trudnice, koje su svojom nepažnjom izazvale nezgodu u gradu koji vjerojatno i ne poznaju najbolje.

VL
ES
esmeron
12:33 15.09.2016.

Zato što su trudnice daje mi za pravo da voze kak i kuda hoće? Kaj da su pokupile dijete i onda bi bilo dvije jadne trudnice?

VL
Avatar Gerrard
Gerrard
13:33 15.09.2016.

S obzirom na to da jedino Osijek i Zagreb u Hrvatskoj imaju tramvaje,ljudima koji previše ne voze tim gradovima se teško naviknuti na tramvaj u prometu,a što se tiče samog Osijeka onaj kružni tok kad se izlazi iz centra jeje koma,s lijeve strane gledaš da ti ne naleti auto a s desne tramvaj.

VL
BI
Biouskoli91
19:29 15.09.2016.

Ocito je da tramvajac nije prilagodio brzinu uvjetima na .... errrr... pruzi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.