Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENI

Tragična prometna nesreća: Udarili u betonski most, poginula dva mladića

U prometnoj nesreći u Dragovćima poginula dvojica mladića
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/13
01.11.2019.
u 09:07

Na mjestu događaja obavljeno je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se znati pozadina ovog tragičnog događaja.

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć (petak) oko 21.45 sati dogodila u Dragovcima u općini Nova Kapela nedaleko od Nove Gradiške dva su mladića smrtno stradala, a dvojica su zadobila teške tjelesne ozljede.

Službenici Policijske postaje Nova Gradiška zajedno sa zamjenikom Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera. U jednom trenutku vozač je, krećući se nepropisnom brzinom, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće. 

U prometnoj nesreći u Dragovćima poginula dvojica mladića
1/12

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško su ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu u Novoj Gradiški na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje. 

Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Komentara 49

OB
ObrenM
10:03 01.11.2019.

Opet umirovljenici, vice balavurdija.

LE
Leonn
09:38 01.11.2019.

Sinoc nije bio petak. Daj da netko nauci nesto od tih tragedija ovih dana... Vozite polako ljudi

MA
Machak
08:06 01.11.2019.

Je li netko vodi statistiku o tome koliko se sigurnost prometa poboljšala otkad su uvedene rigorozne kazne? Stvar se svodi na kažnjavanje onih koji voze po uredjenim cestama par kilometara brže od dozvoljenog. Ostalo je mazanje očiju - ono - - mi smo donijeli zakon i prema tome sad će biti sve OK. A svi znamo da se najviše nesreća dogadja noću kad se lokalni momci krenu junačiti nakon par rakija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije