Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Tragična nesreća u Italiji: Hrvatski vozač kamiona zabio se u kolonu i poginuo

Foto: Čitatelj 24sata
07.09.2020.
u 15:12

Riječ je o sudaru dvaju teretnih vozila

Vozač kamiona, hrvatski državljanin, smrtno je stradao jutros u nesreći koja se dogodila oko 8.00 na autocesti A4, na dionici između San Giorgio di Nogaro i Latisane u smjeru Venecije, pišu talijanski mediji. 

Sudar dvaju teretnih vozila dogodio se u trenutku gustog prometa uzrokovanog redovima koji su se stvorili kao posljedica prethodne nesreće, koja se dogodila oko 3 sata ujutro.

- Čekali smo na autocesti jako dugo, a kolone su kilometarske. Kad smo stigli do mjesta nesreće, vidjeli smo da je kamion s hrvatskim registracijskim oznakama sudjelovao u nesreći. Ne znamo što se dogodilo s vozačem ali izgledalo je strašno. Oči su mi još uvijek pune suza - ispričao je za  24sata očevidac koji se zatekao na mjestu nesreće. 

 

Kamion koji je vozio hrvatski vozač udario  je u vozilo ispred sebe koje se odgurnulo deset metara niz cestu, no na sreću se zaustavilo prije idućeg vozila, navode neki talijanski mediji. 


 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:08 07.09.2020.

Strašno, šteta ljudskog života. Nikad dosta opreza u prometu.

Avatar Golum
Golum
15:42 07.09.2020.

Kakva strahota...pa lik uopce nije kocio...sucut obitelji!

DE
deda1234
16:08 07.09.2020.

Užas. Sućut obiteli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije