Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA IZ OBITELJSKOG DOMA

Tragičan kraj potrage u Njemačkoj: Ronioci pronašli tijelo djevojčice (2)

Njemačka policija
Reuters/PIXSELL
19.12.2023.
u 16:18

U akciju su se uključili policijski službenici, vatrogasci te pripadnici civilne zaštite, odnosno ukupno 180 pripadnika hitnih službi, uključujući ronioce i četiri tima s dronovima i termovizijskim kamerama

Pronađeno je tijelo dvogodišnje djevojčice nestale u nedjelju iz obiteljskog doma u Njemačkoj, u mjestu Bingen. Djevojčica je nestala oko 17 sati u nedjelju, a njezino su tijelo jutros pronašli ronioci. Njemački mediji navode kako sve ukazuje na to da je djevojčica u pidžami upala u rijeku nekoliko metara od obiteljske kuće, prenosi Fenix magazin

Roditelji su u nedjelju oko 17 sati primijetili nestanak djeteta te policiju pozvali oko 18.30 sati. Od kada je djevojčica nestala, trajala je opsežna potraga koja je uključivala i pretragu rijeke. Naime, u blizini obiteljske kuće nalazi se rijeka Lauchert koja je posljednjih dana bilježila veći vodostaj.

"Oko 20 sati policija me je zamolila da pokrenem operaciju", kazao je ranije gradonačelnik Jochen Fetzer (56). U akciju su se uključili policijski službenici, vatrogasci te pripadnici civilne zaštite, odnosno ukupno 180 pripadnika hitnih službi, uključujući ronioce i četiri tima s dronovima i termovizijskim kamerama. Prema riječima gradonačelnika Fetzera, temperature su bile minus dva stupnja.

VEZANI ČLANCI:

Također, kriminalistička policija formirala je istražni tim za ovaj slučaj. Glasnogovornik policije ranije je izjavio: “Ne gubimo nadu i nastavljamo s potragom".

Prema riječima mještana, roditelji djevojčice doselili su se prije otprilike dvije godine. Susjedi, također, vjeruju kako obitelj dolazi iz Moldavije, a da otac radi na obnovi zgrada. 

VIDEO Urušio se zid zgrade u centru Siska: Ozlijeđena dva radnika, jedan teže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije