Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUSAN TEREN

Tragedija u Zagrebu: Muškarca zatrpala zemlja dok je kopao kanal, na mjestu je preminuo

Zagreb: Muškarac preminuo nakon što ga je zatrpala zemlja dok je kopao kanal
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
15.05.2021.
u 19:16

Na intervencijI je bilo 15 vatrogasaca s tri vozila

Muškarac u Zagrebu preminuo je u subotu oko 13 sati u tragičnoj nesreći na radu u Ulici Goljak nakon što ga je zatrpala zemlja dok je s drugim radnicima kopao kanal.

Vatrogasci su oko 13 sati dobili dojavu da je radnika zatrpala zemlja, a odmah su izvijesitli i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.  Na intervenciju su krenuli s 15 vatrogasaca i tri vozila.

 

Kad su stigli bio je bez svijesti, a teren je bio trusan i opasan i za vatrogasce i nažalost muškarac je preminuo.

- Prilikom izvođenja redovnih radova na izvedbi kanalskog priključka na lokaciji, Ulica Goljak 49, došlo je do tragičnog događaja prilikom kojega je smrtno stradao djelatnik ugovornog podizvoditelja Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji stradalog djelatnika i djelatnicima tvrtke podizvoditelja - priopćeno je iz gradske uprave.

Komentara 13

JO
Jole121
13:53 15.05.2021.

Kod nas je uvijek zaštita na radu na zadnjem mjestu. Nedostatak šljemova na gradilištima, zaštitna užad za rad na visinama, dozvoljen je alkohol na gradilištu, uvijek se koriste neki prečaci umjesto procedure i slično. Pravo je čudo da nema više ovakvih teških i tragičnih nesreća. Rokovi se uvijek mogu nadoknaditi, izgubljeni životi ne.

TT
TTjac
14:03 15.05.2021.

Majke ti, pa ni kanal više ne znamo iskopati bez tragedije. Di je gazda?

45
452t76
11:16 17.05.2021.

Sućut obitelji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije