Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO LIJEČNIKA

Tragedija u Umagu - žena umrla pred zaključanim vratima Hitne

hitna pomoć
Borna Filić/PIXSELL
23.06.2013.
u 12:28

U zgradi Hitne pomoći nije bilo liječnika ni medicinskih sestara jer su bili na intervencijama

Margarita Klaj, 74-godišnjakinja iz sela Jeco kod Petrovlje, u petak oko 19.30 sati preminula je na podu ispred zaključanih vrata umaške Hitne pomoći, piše Glas Istre. U zgradi Hitne pomoći nije bilo liječnika ni medicinskih sestara jer su bili na intervencijama, a njezin sin Đani Klaj trčao je po Domu zdravlja tražeći pomoć.

- Majka je bila teško pokretna, ali ipak smo je nakon svih peripetija, čekanja i telefoniranja odvezli, nadajući se da ćemo ondje konačno naći spas. Došavši na Hitnu, naišli smo na sva vrata zaključana. Otrčao sam na gornji kat Doma zdravlja, ali nikoga nigdje nije bilo - ispričao je Đani Klaj.

U stacionaru je našao dvije sestre, a uskoro je stigao i mladi liječnik iz turističke ambulante. Svi zajedno pokušali su je oživjeti, nakon 20-ak minuta u pomoć im je priskočila i ekipa hitne pomoći s terena, no bez uspjeha.

Prije nešto više od godinu i pol upravo u Umagu iz sličnih je razloga preminula žena.

>> Nogometaš (16) umro, nije bilo vozila hitne da dođe po njega...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije