Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dovezao je u bolnicu

Za ubojstvo studentice iz Kaštela prijavljen njezin dečko!

Ubojstvo - Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
29.11.2016.
u 17:11

Neslužbena je verzija događaja kako je riječ o nesretnom slučaju. Pištolj je navodno slučajno opalio kada joj ga je pokazivao

Za kazneno djelo ubojstva 22-godišnje studentice iz Kaštela policija je kazneno prijavila B.B. (24), njezinog dečka koji ju je u ponedjeljak iza 23 sata s prostrjelnom ranom dovezao na Hitni kirurški prijam splitskog KBC-a.

Predan je pritvorskom nadzorniku koji ga je priveo na ispitivanje kod zamjenice Županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

Mladić je djevojku ustrijelio sinoć poslije 23 sata u stanu u Slavonskoj ulici 17 u Splitu, u kojem živi s roditeljima, na postelji u svojoj sobi. Neslužbena je verzija događaja kako je riječ o nesretnom slučaju. Pištolj je navodno slučajno opalio kada joj ga je pokazivao.

On ju je u stanju šoka i u majici prekrivenoj krvlju doveo do bolnice, ali njezino je stanje bilo beznadno te je liječnički tim nije uspio spasiti. Automobil je vozio njegov otac, koji je u vrijeme tragedije sa suprugom bio u drugoj prostoriji. Iz KBC-a o svemu su oko 23.30 obavijestili policiju koja je 24-godišnjaka privela na ispitivanje. 

Očevid je na mjestu nesreće obavio zamjenik županijskoga državnog odvjetnika. Pištolj iz kojeg je B.B. pucao policija je pronašla u sobi, a još nije jasno kako je 24-godišnjak došao do pištolja i je li za nj imao dozvolu. Neslužbeno se doznaje da je 24-godišnjak želio biti policajac te da se pokušao upisati na policijsku akademiju, a kada to nije uspio, odlučio je završiti tečaj za zaštitara.  

Njegova djevojka živjela je sa svojim roditeljima u Kaštelima, a u vezi s njime bila je posljednje dvije godine.  

>>Zagrepčanka izbola banjolučkog fotografa 11 puta: tvrdi da se branila, susjedi sumnjaju

Komentara 23

TH
than
17:34 29.11.2016.

Dakle on je pokazivao kao njoj napunjen pistolj koji je slucajno opalio i to jos u nazalost fatalnom smjeru ? Prvo, ne znam sto bi nju zanimao pistalj, kao drugo ne znam zasto je pistolj bio napunjen, a, ako je, zasto nije bio zakocen i sto je drzao uperen pistolj u nju .

MA
marklaric1
08:31 29.11.2016.

A sta rec,sucut obitelji djevojke,to je strasna tragedija....svim balavcima poruka da oruzje nikome nije dobro donijelo, i nece niko biti veci frajer ako ima noz ili pistolj...time se ne zavode djevojke

ZV
zvonko86
17:56 29.11.2016.

Pa u današnje vrijeme takvi koji vitlaju pištoljima i agresivni momci po naravi su i popularni kod cura u tim godinama ,zato nas upućenije niti ne čudi što se ovakve stvari događaju,a roditelji se čude kad se dogode jer ne znaju savjetovati i zabijaju glavu u pijesak.Psi laju ,a karavane prolaze i samo se čeka neki novi članak sa sličnim gumicama i takozvanim "frajerima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije