Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija provodi istragu

Tragedija u SAD-u: Dijete (1) umrlo nakon što je 8 sati ostavljeno u užarenom autu

Zagreb: Udruga Roda organizirala besplatan pregled autosjedalica
Josip Regovic/PIXSELL
02.08.2023.
u 09:31

U New Yorku je preminula četrnaestomjesečna djevojčica nakon što ju je baka ostavila u užarenom automobilu, bez nadzora, više od osam sati.

Baka (54) je zaboravila ostaviti četrnaestomjesečnu djevojčicu u vrtiću na Long Islandu  i otišla na posao. Djevojčica je ostala u sutosjedalici, javlja policija, a piše ABC News. Djevojčica je proglašena mrtom u bolniciTemperatura je taj dan iznosila 28 Celzijevih stupnjeva, što znači da je temperatura u automobilu bila puno veća.

Nakon što je osam sati kasnije krenula po djevojčicu u vrtić, baka je ubrzo shvatila kakva se tragedija dogodila. Djevojčica je odmah odvezena u bolnicu, ali joj nije bilo spasa. Istraga je u tijeku, a nisu podnesene nikakve kaznene prijave. 

VEZANI ČLANCI 

U SAD-u na godinu umre oko 40 djece nakon što su ostavljena u automobilu. Preminu od posljedica toplinskog udara.  

VIDEO Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije