Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NEPRILAGOĐENE BRZINE

Tragedija u Novskoj: U prometnoj nesreći preminula mlada djevojka

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.08.2020.
u 10:49

Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je uslijed neprilagođene brzine i ulaskom u zavoj izgubila nadzor nad vozilom

Mlada djevojka (21) smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogdila u Ulici kralja Tomislava u Novskoj. Vozačica (20) i još jedna suputnica (18) su lakše ozlijeđene.

- Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je upravljala osobnim vozilom kutinskih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile 18 i 21-godišnjakinja. Ona je uslijed neprilagođene brzine i ulaskom u zavoj, izgubila nadzor nad vozilom, sletjela na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarila u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete. Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, dok je 21-godišnja putnica ispala iz vozila - izvijestila je policija.

Vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja, danas u ranim jutarnjim satima, od zadobivenih ozljeda preminula. Liječnička pomoć pružena je i 18-godišnjoj putnici u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.

Vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
11:31 23.08.2020.

Ne kužim zašto su ovakvi članci uopće otvoreni za komentiranje (provokacija uredništva?), a neki drugi nisu (opet provokacija...?). Ali već kad jesu: da je bila vezana, ne bi ispala i ne bi je sad neodgovorni roditelji oplakivali. Vezanje u autu je stvar opće kulture poštivanja prometnih propisa, i zdravog razuma. Nikome od mojih se nikad neće dogoditi da ispadnemo iz auta jer klinci se vežu od rođenja (i na 100 m), a ja otkad sam se počeo vozit naprijed (prije nije bilo pojaseva otraga...), i sâm počeo voziti. Očevi i majke: VI STE ODGOVORNI...! Ne vrijedi pisati? Znam...

DU
Deleted user
10:59 23.08.2020.

Teži način da saznaš da zakone fizike boli ona stvar za umišljenu glupačicu.

DA
Daniel05041986
11:28 23.08.2020.

Prometne znakove, zaštitne ograde ili kuće u blizini ceste trebalo bi zabraniti, pa neka se ljudi normalo voze. A ne kad slete s ceste pri normalnoj brzini od 150 km/h odmah udare u nešto i onda je krivac neprilagođena brzina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije