Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Istri

Radnik iz BiH pao s 35 m i poginuo, drugog spustio vatrogasac na ramenima

Ilustracija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.04.2019.
u 14:32

Na intervenciju spašavanja radnika s dizalice poslana su tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca, koji su ga uspjeli spustiti oko 10.30 sati. Vatrogasac je na ramenima spuštao ozlijeđenog radnika

Radnik je jutros pao s građevinske dizalice s visine od 35 m i poginuo u kampu na području Funtane u Istri.

Drugi radnik ostao je zatočen na dizalici polomljene ruke, noge i glave. Na intervenciju spašavanja radnika s dizalice poslana su tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca, koji su ga uspjeli spustiti oko 10.30 sati. Vatrogasac je na ramenima spuštao ozlijeđenog radnika.

Kako doznaju 24 sata, radnik je zajedno s poginulim kolegom dizalicu razmontiravao i tada je nešto na njoj puklo.

Kako se doznaje, nesreća se dogodila u autokampu "Istra", gdje su radnici slovenske tvrtke dizalicu razmontiravali, a poginuo je državljanin BiH srednjih godina. Na mjestu nesreće policija će, zajedno s mjerodavnim državnim odvjetnikom, obaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti u kojima se ona dogodila.

Ključne riječi

Komentara 7

ŽA
žalosnababanarikača
11:50 01.04.2019.

Prošli tjedan, poginuo radnik u skladištu, koje se nalazi u sklopu firme"ELKA", Koledovčina 1 Zagreb. Nigdje niti slova o toj nesreći. Nevjerovatno je da se to toliko dugo skriva.

JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:02 01.04.2019.

jesu li to oni poslovi za koje je raspisan natječaj a nitko se ne javlja?

Avatar gordi
gordi
21:28 01.04.2019.

a vatrogasac koji je spasio drugog radnika po vama ni rječi pohvale nije zaslužio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije