Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje slučaj

Mladi Hrvat (25) poginuo u Italiji: Dok je radio na njega je pala čelična ploča!

Jurica Pintar
Foto: Facebook
19.03.2019.
u 06:44

Više godina živio je u Italiji, a poginuo je u nesreći na radu

U Italiji je poginuo 25-godišnji Jurica Pintar iz međimurskog sela Goričana. Mladić je radio kao zavarivač u Pordenoneu, a usmrtila ga je čelična ploča.

Međimurske novine prenijele su vijest koju je objavio talijanski portal Bigodino.it. Nesreća se dogodila u industrijskoj zoni Budoia nedaleko od grada Pordenonea.

Počeo je zavaravati tešku čeličnu ploču koja se pomaknula i pala na njega. Hitna pomoć je brzo stigla, no ozljede su bile preteške. 

Ključne riječi

Komentara 9

OB
ObrenM
07:42 19.03.2019.

Za takovim mladicima treba duboko zaliti.Dosao je posteno fizicki raditi za dobrobit obitelji.Pocivao u miru bozjem.

DU
Deleted user
07:28 19.03.2019.

Počivao u miru. Sućut obitelji.

Avatar markoii123
markoii123
08:14 19.03.2019.

Hebiga,nije imao žnoru da se zaposli u državnoj administraciji kao stotine tisuće drugih uhljeba. Išao zaraditi novac a sad ga više nema,užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije