Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR KAMIONA I VOZILA

Tragedija u BiH: Poginuo bračni par, dijete teško ozlijeđeno

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.12.2019.
u 18:39

Kamion se popriječio na cesti pa je promet u potpunosti obustavljen.

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo - Tuzla u BiH danas se dogodila teža prometna nesreća. U nesreći je sudjelovao kamion i jedno putničko vozilo. Kamion se popriječio na cesti pa je promet u potpunosti obustavljen, piše Klix.ba. 

Vozača su pokušali spasiti u Domu zdravlja Olovo, ali reanimacija nije uspjela, a njegova je supruga preminula na putu do Doma zdravlja.

Na teren su brzo nakon nesreće stigli policajci iz Olova te Hitna pomoć. Kako piše Faktor, u prometnoj nesreći poginuo je bračni par iz Banovića, a Avaz javlja da je s njima u automobilu bila njihova unuka koja je u kritičnom stanju.

Ključne riječi

Komentara 2

IB
ibiza
19:41 31.12.2019.

o boze , ali treba brzinu uvijetima na cesti prilsgodit

IB
ibiza
19:39 31.12.2019.

o boze , treba brzinu prilagoditi uvijetima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije