Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI KAZNENA DJELA

Djevojka (19) i mladić (19) pregazili policajca pa pobjegli, oboje su uhićeni

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.12.2019.
u 23:24

Nakon što je vozačica prednjom desnom stranom automobila udarila pješaka koji se kretao uz kolnik budući da se nije kretala sredinom obilježene kolničke trake, udaljila se s mjesta prometne nesreće, a da nije pružila pomoć pješaku

Ličko-senjska policija uhitila je dvojac koji je 25. prosinca 2019. u ranim jutarnjim satima teško ozlijedio 52-godišnjeg pješaka u Gospiću. Nesreću je skrivila 19-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka iz smjera Gospića prema  Smiljanskog Polja. 

Protiv nje je sada podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinila tri kaznena djela i to izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja. Zbog nepružanja pomoći i sprječavanja dokazivanja priveden je i suvozač, mladić iz Gospića (21).

Nakon što je vozačica prednjom desnom stranom automobila udarila pješaka koji se kretao uz kolnik budući da se nije kretala sredinom obilježene kolničke trake, udaljila se s mjesta prometne nesreće, a da nije pružila pomoć pješaku. Mogli su to učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, o tome nisu obavijestili policiju, iako su oboje bili svjesni da je ona radnjom u prometu ozlijedila pješaka.

Nakon toga dvojac se vratio na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila. Ozlijeđeni muškarac je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije