Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD VITEZA

Tragedija u BiH: Otac i sin se ugušili u snu od dima, za sve je navodno bio kriv opušak cigarete

Buknuo požar na autobusnom kolodvoru u Sarajevu
Armin Durgut/PIXSELL
27.04.2023.
u 14:42

Policiji je ove srijede u 11.15 stigla dojava da iz obiteljske kuće u Mošunju kod Viteza izlazi dim. Policija i vatrogasci odmah su po prijavi stigli na mjesto događaja te potvrdili dojave

Velika tragedija dogodila se ove srijede kod Viteza u BiH nakon što su poginuli otac S.B. (65) i sin M.B. (36) u požaru. Naime, oboje su se navodno ugušili u dimu koji je nastao u stanu, doznaje portal Avaz.

Policiji je ove srijede u 11.15 sati stigla dojava da iz obiteljske kuće u Mošunju kod Viteza izlazi dim. Policija i vatrogasci odmah su po prijavi stigli na mjesto događaja te potvrdili dojave. 

''Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, kao i službenici Hitne pomoći i vatrogasci. Prilikom ulaska u navedenu kuću, u istoj su zatečena dva beživotna tijela, radi se o S.B. rođen 1958.godine i M.B. rođen 1987.godine, obojica iz Viteza, koji su tu stanovali'', potvrdio je MUP SBK. Neslužbeno se doznaje kako je opušak cigarete najvjerojatnije zapalio kauč te su se otac i sin ugušili u snu. 

>> VIDEO Kamion se zapalio i izgorio na brzoj cesti Solin-Klis

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
01:15 29.04.2023.

Piše na kutiji da pušenje ubija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije