Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA AKCIJA

Tragedija u BiH: Obitelj prijavila nestanak Hrvata (55), tijelo pronađeno u bunaru

GSS BiH
21.06.2022.
u 20:37

U akciji je sudjelovalo 14 spašavatelja iz  GSS HBŽ, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad, navodi se

Tijelo Hrvata (55) koji je nestao na području Tomislavgrada pronađeno je u poslijepodnevnim satima u bunaru. 

Kako navodi Gorska služba spašavanja BiH, danas je na poziv obitelji pokrenuta akcija potrage i spašavanja nestalog državljanina Republike Hrvatske na širem području Trebiševa u općini Tomislavgrad. 

Tijelo muškarca pronađeno je u bunaru, a pripadnici gorske službe izvukli su tijelo.

U akciji je sudjelovalo 14 spašavatelja iz  GSS HBŽ, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad, navodi se.

>> VIDEO Eksplozija u Vukovaru: Ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Arkade
22:38 21.06.2022.

Legitimno ga sredili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije